10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jadran spremno i motivisano dočekuje OSC

Vaterpolo

Comments 0

Jadran spremno i motivisano dočekuje OSC

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Bliži se prva polufinalna utakmica LEN Euro Kup-a PVK Jadran Carine - OSC Budapest, a povodom toga na današnjem presu u Trofejnoj Sali kluba, direktor Miloš Mračević, istakao je da je sve spremno za taj duel, te da je sjutra kontrola bazena.

„Ekipa OSC-a dolazi dan pred utakmicu, sjutra. Pozivam sve Novljane, Jadranaše i ljubitelje vaterpola da podrže naše vaterpoliste, jer im je zaista potrebna glasna podrška. Probaćemo da napravimo što pozitivniji rezultat. Za sve one koji nijesu u mogućnosti da dođu, koji nijesu iz Herceg Novog, prenos će biti na RTCG-u, od 17.50 časova“, poručio je Mračević.

Trener Vladimir Gojković kazao je da je ovo veliki meč i izazov za Jadran, koji je u izmjenjenom sastavu.

„Treći put u istoriji klub igra polufinale Evropskog takmičenja, to je velika stvar. Za to se spremamo od osvajanja Kupa Crne Gore. Mislim da smo dosta toga uradili što smo planirali. Dolazi nam jedan veliki protivnik koji i na papiru ima vjerovatno bolju ekipu od naše, ali ne bih im dao ulogu favorita kad igramo kući. Želimo pobjedu, tako ćemo se postaviti od prvog sekunda utakmice, izboriti rezultat, a kasnije razmišljati o revanšu“, poručio je Gojković.

Kapiten momaka sa Škvera, Marko Petković, kazao je da Jadranaši dugo čekaju ovaj meč i da su fizički spremni.

„Svi mislim da smo spremni, taktički još dva tri treninga da se detalji ponove. Ekipa je motivisana, velika je želja i motiv. Vjerujemo i mislimo da možemo do pobjede“, naglasio je Petković.

Mladi Jadranaš Đuro Radović, kazao je da ih čeka veliki izazov i jako teška utakmica. Ali i poručio da Jadran ima spreman tim.

„Do sada niko nas nije nadigrao u Igalu. Ako budemo igrali kao treba, pokazaćemo da oni nemaju šta da traže ovdje. Imamo velike šanse, spremni smo i motivisani. Treba da budemo svi kao jedan i nema zime za nas“, jasan je Radović.

Dodao je da OSC jeste kvalitetna ekipa, pokrivena na svim pozicijama, sastavljena od mađarskih, srpskih i crnogorskih reprezentativaca, ali da misli da Jadran ima velike šanse.

Ovaj susret zakazan je za srijedu 23. januar, u 18 sati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR