Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Kralj: Vikao sam "Crnogorac sam", da bi znali koga su ubili

| Postavio/la: Bojan Šuković

Kralj: Vikao sam "Crnogorac sam", da bi znali koga su ubili

Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi, koju mu je nožem nanio jedan od huligana u Splitu.

Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo.

"Kada je konobar u kafiću gdje smo sjeli vidio ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i prijeteći rekao bolje pokrij to. Mislio sam da je šala, potom smo prešli u drugi kafić i u trenutku dok sam gledao u telefon prišli su momci sa strane. Krenuli su udarci, spala mi je jakna i ostao sam na sred rive u Zvezdinoj trenerci", ispričao je Kralj.

Kako je naveo, pokušava je samo da spase živu glavu.

"Ostala su mi dva mobilna u kafiću, nije problem polomljen nos, koliko neke druge stvari... Imam ćerku od četiri mjeseca, ženu... Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim riječima u afektu, a u isto vrijeme govorio ko sam i šta sam da znaju ako me ubiju, koga su ubili. Trčao sam, kada sam vidio jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rješenje mi je bilo da skočim u vodu. Poslije mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zaboljelo što su me poslije vrijeđali obični ljudi", naveo je vaterpolo golman.

On je odgovorio i kritičarima zbog toga što je rekao da je Crnogorac.

"Mislio sam na dijete, ženu i samo sam htio da se spasem", ispričao je Kralj.

Komentari

o/0,

Ovakvi prijete CG srpskim morem ,srpskom bokom,ostani u bgd laj i ne sekiraj

sipanje,

NEMA OPRAVDANJA ZA NAPAD NA SPORTISTE BILO KOJE VJERE I NACIJE, NITI BILO KOJEGA KLUBA , ALI NEMA NI RAZLOGA DA SE LAZE I ZAOBALAZI ISTINA AKO JE OVA RANA OD NAOZA JA SAM PRVAK SVIJETA U MARATONU I KOLIKO SAM JA VIDIO POMAGALI SU MU GRADANI NE TREBA BITI NEZAHVALAN ONIM STO SU MU POMAGALI

Duka,

E moj prijatelju kad ti moras nekom da se pravdas sto si rekao da si Crnogorac.

Hn,

...A inace nijesam Crnogorac nego Srbin 100%...Htjede da kaze.Odavno gluplji izgovor ne cuh.Kao u onoj skrivenoj kameri kad onaj Gedza kao iz topa rece da je Crnogorac kada je mislio da je vojska UCK.A sto Srbi rade kad je gu..ca u pitanju.

Ostavi komentar

0/300