Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Sponzorstvo vrijedno 170.000: EPCG i dalje uz crnogorske ajkule

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Sponzorstvo vrijedno 170.000: EPCG i dalje uz crnogorske ajkule

Elektroprivreda Crne Gore potpisala je sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore ugovor o generalnom sponzorstvu vrijedan 170.000 eura.

Elektroprivreda u kontinuitetu, od 2008, podržava crnogorske vaterpoliste, koji na najbolji način predstavljaju Crnu Goru i njen sportski duh, navedeno je u saopštenju EPCG.

Igor Noveljić, izvršni direktor EPCG, prilikom potpisivanja ugovora naglasio je:

''Elektroprivreda Crne Gore već 11 godina sa ponosom pruža podršku najtrofejnijem crnogorskom sportu. Vaterpolo reprezentacija pružila nam je, svima, mnogo sreće i zadovoljstva i zbog toga u kontinuitetu podržavamo ovaj sport a to ćemo raditi i u budućnosti. Želimo vam sretan put i uspješno učešće, da, kao i uvijek do sada, ostavite svoje srce u bazenu i obradujete nas dobrom igrom. Elektroprivredi Crne Gore je čast što je generalni sponzor Saveza, nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i ubuduće uspješno sarađivati.''

Dejan Bajić, predsjednik  Vaterpolo i plivačkom saveza, govorio je o značaju kontinuirane podrške koju Savez dobija od EPCG.

''Elektroprivreda Crne Gore pruža kontinuiranu podršku ne samo A selekciji već i, što je veoma značajo, mlađim kategorijama koje ostvaruju značajne uspjehe, a što bez podrške EPCG ne bi bilo moguće. U trenutku kad gajimo aspiracije za učešće na Olimpijadi, najavljena dalja podrška mnogo znači, a sve selekcije će se truditi da na najbolji mogući način ukazane povjerenje vrate, kroz svoje sportske uspjehe''-kazao je on.

Zahvalnost na podršci koju EPCG već 11 godina pruža najuspješnijem crnogorskom sportu, i najavljenoj saradnji u budućnosti, iskazao je i ministar sporta u Vladi Crne Gore, Nikola Janović.

Crnogorski vaterpolisti, selekcija A, putuju za Južnu Koreju na Svjetsko prvenstvo u Gvangžu. Našim najboljim vaterpolistima želimo prije svega dobro zdravlje u Južnoj Koreji, a nadamo se da će ponovo obradovati Crnu Goru. Sigurni smo da će tim Vladimira Gojkovića, kao i na svim takmičenjima do sada, hrabro i ponosno braniti boje naše države.

''Elektroprivredi Crne Gore je čast što je generalni sponzor Saveza, nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i ubuduće uspješno sarađivati''-zaključeno je u saopšternju EPCG.

 

Ostavi komentar

0/300