14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sponzorstvo vrijedno 170.000: EPCG i dalje uz crnogorske ajkule

Vaterpolo

Comments 0

Sponzorstvo vrijedno 170.000: EPCG i dalje uz crnogorske ajkule

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Elektroprivreda Crne Gore potpisala je sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore ugovor o generalnom sponzorstvu vrijedan 170.000 eura.

Elektroprivreda u kontinuitetu, od 2008, podržava crnogorske vaterpoliste, koji na najbolji način predstavljaju Crnu Goru i njen sportski duh, navedeno je u saopštenju EPCG.

Igor Noveljić, izvršni direktor EPCG, prilikom potpisivanja ugovora naglasio je:

''Elektroprivreda Crne Gore već 11 godina sa ponosom pruža podršku najtrofejnijem crnogorskom sportu. Vaterpolo reprezentacija pružila nam je, svima, mnogo sreće i zadovoljstva i zbog toga u kontinuitetu podržavamo ovaj sport a to ćemo raditi i u budućnosti. Želimo vam sretan put i uspješno učešće, da, kao i uvijek do sada, ostavite svoje srce u bazenu i obradujete nas dobrom igrom. Elektroprivredi Crne Gore je čast što je generalni sponzor Saveza, nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i ubuduće uspješno sarađivati.''

Dejan Bajić, predsjednik  Vaterpolo i plivačkom saveza, govorio je o značaju kontinuirane podrške koju Savez dobija od EPCG.

''Elektroprivreda Crne Gore pruža kontinuiranu podršku ne samo A selekciji već i, što je veoma značajo, mlađim kategorijama koje ostvaruju značajne uspjehe, a što bez podrške EPCG ne bi bilo moguće. U trenutku kad gajimo aspiracije za učešće na Olimpijadi, najavljena dalja podrška mnogo znači, a sve selekcije će se truditi da na najbolji mogući način ukazane povjerenje vrate, kroz svoje sportske uspjehe''-kazao je on.

Zahvalnost na podršci koju EPCG već 11 godina pruža najuspješnijem crnogorskom sportu, i najavljenoj saradnji u budućnosti, iskazao je i ministar sporta u Vladi Crne Gore, Nikola Janović.

Crnogorski vaterpolisti, selekcija A, putuju za Južnu Koreju na Svjetsko prvenstvo u Gvangžu. Našim najboljim vaterpolistima želimo prije svega dobro zdravlje u Južnoj Koreji, a nadamo se da će ponovo obradovati Crnu Goru. Sigurni smo da će tim Vladimira Gojkovića, kao i na svim takmičenjima do sada, hrabro i ponosno braniti boje naše države.

''Elektroprivredi Crne Gore je čast što je generalni sponzor Saveza, nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i ubuduće uspješno sarađivati''-zaključeno je u saopšternju EPCG.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR