11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Ajkule" savladale Kanadu i SAD u Kini

Vaterpolo

Comments 0

"Ajkule" savladale Kanadu i SAD u Kini

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore posljednje provjere pred start Svjetskog prvenstva ima u Kini, a pored ove dvije reprezentacije učestvuju još Kadana i SAD. "Ajkule" su u drugom kolu bile bolje od SAD-a 14:13.

Mlađan Janović je postigao četiri gola, Đuro Radović tri, dva Draško Brguljan, a po jedan Marko Petković, Aleksa Ukropina, Vladan Spaić, Dragan Drašković i Nikola Murišić.

Rano jutros po našem vremenu u prvom kolu savladalei smo Kanadu 14:8. Najefikasniji u našem sastavu u tom meču bio je Đuro Radović sa četiri gola, tri je postigao Bogdan Đurđić, po dva Draško Brguljan i Mlađan Janović, a po jedan Aleksandar Ivović, Marko Petković i Dragan Drašković.

Crna Gora u Kini nastupa u sljedećem sastavu: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Aleksa Ukropina, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Nikola Murišić, Dimitrije Obradović i Slaven Kandić.

Pored selektora Vladimira Gojkovića, u stručnom štabu su i pomoćnici Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Predrag Dabović, fizioterapeut Ivan Borović, tehnička podrška Vasko Vučković, šef misije je Dragan Samardžić, dok će Crnu Goru predstavljati i sudija Stanko Ivanovski.

U trećem kolu sjutra od 3 sata i 30 minuta poslije ponoći igraju sa Kinom. Mečevi za plasman na programu su 10. jula. Naša selekcija u Koreju se seli 12. jula, a prvi meč na SP očekuje nas 15. jula sa Srbijom u 1 sat i 30 minuta poslije pomoći. Podsjećamo, u grupi smo još sa selekcijama Grčke i Južne Koreje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR