14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
EP: "Ajkule" bolje od domaćina, na korak od drugog mjesta u grupi

Izvor: Foto: vpscg

Vaterpolo

Comments 0

EP: "Ajkule" bolje od domaćina, na korak od drugog mjesta u grupi

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

U 17 vaterpolo reprezentacija Crna Gora je u drugom kolu grupe B na Evropskom prvenstvu u Tbilisiju savladala domaćina Gruziju 9:5 (2:2, 2:1, 2:1, 3:1).

Ovom pobjedom "ajkule" su došle na korak od drugog mjesta u grupi i lakšeg rivala u osmini finala. Podsjećamo, na startu smo poraženi od Grčke 8:4, dok ćemo u posljednjem kolu u utorak igrati sa Rumunijom od 14 sati.

Tri gola za našu selekciju postigao je Milić, po dva Vujović i Mršić, a po jedan Sladović i Vujošević. U drugom meču grupe Grčka je savladala Rumuniju 11:1, koja je i na startu poražena i to od Gruzije 12:10.

"Zadovoljan sam reakcijom igrača nakon poraza od Grčke. Vjerujem da ćemo i maksimalno ozbiljno odraditi meč sa Rumunijom i zauzeti drugo mjesto čime bi dobili donekle lakšeg rivala u osmini finala. Kao što sam rekao ranije, cilj je da se plasiramo u četvrtfinale", kazao je nakon meča trener Petar Radanović.

U grupi A su Rusija, Italija, Turska i Malta, u C grupi igraće Mađarska, Srbija, Slovačka i Holandija, a u grupi D, sa kojom se ukrštamo, su Španija, Hrvatska, Njemačka i Francuska. Pobjednici grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminu finala.

Spisak Crne Gore za EP u Tbilisiju: Ilija Radović, Obrad Dabović, Mlađan Gopčević, Đorđije Stanojević, Marko Milić, Petar Vujošević, David Stevović, David Vukotić, Marko Mršić, Matija Sladović, Andrija Korać, Vasilije Radović, Damjan Vujičić, Jovan Vujović, Alen Isljamović.

Trener ekipe je Petar Radanović, pomoćnici su Predrag Jokić i Vido Lompar, doktor ekipe je Vladimir Dedović, tim lider i tehnička podrška je Igor Martinović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR