Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Evo šta je Džejmi napisao radnicima nakon što ih je preko 1000 ostalo bez posla

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: Blic.rs

Evo šta je Džejmi napisao radnicima nakon što ih je preko 1000 ostalo bez posla FOTO: SCANDIC HOTELS / WIKIPEDIA

Slavni kuvar Džejmi Oliver doživio je veliki poraz jer su mu je tokom prošle nedjelje zatvorena većina restorana zbog čega je bez posalo ostalo preko hiljadu ljudi. On je svojim bivšim zaposlenima posalo mejl u kom im se zahvalio na saradnji.

Džejmi nije nikome pojedinačno rekao da je dobio otkaz ali im se obratio mejlom u kom je pisalo:

 ''Znam koliko je ova vijest teška za vas i želim da vas uvjerim da sam istražio sve mogućnosti tokom proteklih nekoliko mjeseci kako bih spasio posao. Uložio sam sve što sam mogao da promijenim stvari''- napisao je Džejmi i naglasio da će svima isplatiti plate, piše "24sata.hr".

Džejmi je protkelih godina ulagao novac u restorane kako bi uspio da ih zadrži, ali mu ni to nije pomoglo.

''Trenutno ne mogu fizički da budem sa vama, ali sam htio svima da se zahvalim što ste uložili srce i dušu u naše restorane. Puno je toga na šta možete biti ponosni'' - napisao je dalje Džejmi u mejlu i dodao:

''Naši prehrambeni standardi uvijek su nas izdvajali od konkurencije. Svi naši sastojci bili su visokog kvaliteta i proizvedeni na trajan i održiv način. Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem dio ovoga, zato mi je teško da kažem zbogom. Ljudi, vi ste najbolji u svom poslu i znam da ćete raditi velike stvari ubrzo. Iskreno mi je žao i šaljem vam ljubav, zahvalnost i, najbitnije, svima vam želim sreću. Danas je jako tužan dan'' - naglasio je Džejmi.

''Duboko sam razočaran i tužan zato što je naš lanac restorana u Velikoj britaniji otišao pod stečaj. Želio bih da se zahvalim svim ljudima koji su tokom godina radili ulažući srce i dušu u ovaj naš posao'' - napisao je Džejmi na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, prije tri dana.

Komentari

Vaš Džejmi,

Sa vaše grbače sam zaradio par miliončića, a pošto ne mogu više, ne trebate mi i mrš. Šaljem Vam puno zagrljaja i lajkova, pošto se ne grlim sa stokom.

Ostavi komentar

0/300