Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Maloljetne djevojčice milijarderu dovedene kao rođendanski poklon

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Mirror/Blic

Maloljetne djevojčice milijarderu dovedene kao rođendanski poklon Foto: Wikipedia

Džefri Epstajn, milioner koji je izvršio samoubistvo u zatvoru đe je čekao presudu zbog optužbi za pedofoliju, svojevremeno se iživljavao nad tri sestre, koje su imale samo 12 godina, prenose mediji.

Djevojčice iz Francuske poslate su Epstajnu kao rođendanski poklon, tvrde izvori.

Jedan od tužilaca koji je radio na Epstajnovom slučaju tvrdi da je milijarder pedofil seksualno zlostavljao tri sestre jedan dan, nakon čega su one vraćene vraćene u Francusku.

Prema nedavno otpečaćenim sudskim dokumentima, vjeruje se da su zlostavljane maloljetne trojke bile iz siromašne porodice. Sa njima se upoznala Virdžinija Džufri, koja je optužila Epstajna i njegovu đevojku da su je seksualno zlostavljali kada je imala 15 godina, kao i da su je tri puta prisilili na seksualni čin sa princem Endruom kada je imala 17 godina, prenosi "Miror".

U sudskim dokumentima navode se izjave Virdžinije Džufri, koja je navela kako je djevojčice "regrutovao" prijatelj milionera Žan Lik Brunel, a da se Epstajn hvalio kako je "sjajno što novcem može sve da kupi" i da je bio uzbuđen povodom kompletnog događaja.

Ona je navela i da su djevojčice dovedene iz Francuske jer su bile veoma siromašne i njihovim roditeljima bio je potreban novac, kao i da joj je "Epstajn rekao kako je njegov prijatelj kupio djevojčice od njihovih roditelja u Parizu, nudeći im 'uobičajenu sumu novca', vize i perspektivu karijere modela".

Brunel je 2015. godine negirao svaku "direktnu ili indirektnu" umiješanost u Epstajnove navodne zločine.

"Odlučno negiram da sam učinio bilo kakvo nezakonito djelo ili bilo kakvo krivično djelo tokom svog rada kao rukovodilac lovaca na talente ili modela agencija" - rekao je za "Gardijan".

Navodi o Epstajnu i francuskim djevojčicama otkriveni su u sudskim dokumentima podnesenim 2015. godine u okviru dvike građanske Epstajnovih optuženika protiv SAD, nakon sporazuma o priznanju krivice, za koji tvrde da je prekršio američki Zakon o pravim žrtvama zločina, prenio je "Njujork Post".

Podśećamo, 66-godišnji Džefri Epstajn izvršio je samoubistvo vješanjem u ćeliji zatvora u Njujorku, đe je trebalo da sačeka presudu zbog optužbi za pedofiliju.

Ostavi komentar

0/300