10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dok su gledali prenos uživo o Bregzitu, scena iz iza voditeljke "sumirala je veče"

Svijet

Tag Video
Comments 0

Dok su gledali prenos uživo o Bregzitu, scena iz iza voditeljke "sumirala je veče"

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Tokom prilično burne noći u britanskoj politici, većina stanovnika je bila prikovana za male ekrane iščekujući svaku vijest o tenziji u parlamentu i sudbini Bregzita. U tom trenutku se niko nije nadao da će zaplakati od smijeha tokom priloga o mogućem novom referendumu za otcjepljenje Škotske.

Sara Smit, dopisnica Bi-Bi-Si Njuza iz Edinburga, govorila je u programu uživo o tome kako će zbog najavljenih prijevremenih izbora Škoti vjerovatno tražiti novi referendum za nezavisnost, kada je ozbiljnu atmosferu prekinuo urnebesan momenat.

Iza leđa voditeljke prošao je biciklista koji se okliznuo na ulici mokroj od kiše i upao pravo u jezero. Na sreću, nepovrijeđen je odmah izašao iz vode i počeo da se smije svojoj nezgodi.

Voditeljka nije primijetila šta se desilo nekoliko metara iza nje, ali stotine hiljada Britanaca koji su u tom trenutku pratili Bi-Bi-Si svakako jeste.

Urnebesan pad odmah je postao hit na društvenim mrežama, a mnogi Britanci su šaljivo primijetili da je na odličan način zaokružio dramatično veče.

''Ovaj lik na biciklu je bolje od svih voditelja i novinara sumirao večerašnje političke događaje'' - napisao je jedan korisnik Tvitera.

''Lik na biciklu odlično prenosi kako se svi mi osjećamo povodom Bregzita'' - ocijenila je korisnica.

''Momak na biciklu nije mogao da podnese večerašnje vijesti. Da li je to bio Boris na jednom od svojih bicikala''- našalio se jedan korisnik na račun premijera Borisa Džonsona čija je vlada prošle noći pretrpjela težak udarac.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR