6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tužilaštvo istražuje prijetnje smrću Dodiku

Region

Comments 0

Tužilaštvo istražuje prijetnje smrću Dodiku

Izvor: B92

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

Tužilaštvo BiH istražuje prijetnje smrću Miloradu Dodiku, izrečene u komentarima na portalu BN televizije, saopšteno je iz te pravosudne institucije.

"Tužilaštvo BiH primilo je obavještenje od Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH u vezi s prijetećim sadržajem Dodiku izrečenim u komentarima BN televizije. Predmet je u radu, više informacija ili detalja ne možemo davati", rekla je viša stučna saradnica za odnose sa javnošću Tužilaštva Adisa Karačić.

Iz Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH 19. avgusta je agenciji Srna rečeno da su preduzeli potrebne mjere na utvrđivanju svih relevantnih činjenica u vezi s prijetnjama smrću srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku izrečenim u komentarima na portalu BN televizije i o preduzetim mjerama obavijestila Tužilaštvo BiH.

Iz Sipe podsjećaju da su 30. jula primili informaciju MUP-a Republike Srpske o članku objavljenom na portalu BN televizije i komentaru sa prijetećim sadržajem upućenim Dodiku od NN lica pod pseudonimom “Romanija”.

U tom komentaru se kaže:

"Vukane, kapu ti skidam. Da ti Bog podari zdravlje i dug život. Malo je tako poštenih ljudi. A Dodika jedino metak može skinuti sa čela Republike Srpske i napaćenog naroda. Molim Boga da se neko nađe i da ga upuca da čitav narod oslobodi okova i lanaca. Nema druge, izgleda".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR