16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policajci i profesor srednje škole dilovali marihuanu đacima?

Region

Comments 0

Policajci i profesor srednje škole dilovali marihuanu đacima?

Izvor: Blic.rs

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Policija u Majdanpeku uhapsila je R.S. (53), S.I. (53), D.M. (46), kao i policijske službenike A.Đ. (56), i M.Đ. (31) iz Majdampeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

U automobilu M.Đ. pronađeno je 326 grama marihuane, dok su u stanu R.S. pronađeni oko 40 grama ove droge, digitalna vagica za precizno mjerenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen od prodaje narkotika, navodi se u saopštenju i dodaje da se njih petorica sumnjiče da su u prethodnom periodu na području Majdanpeka prodavali drogu.

Kako nezvanično saznaje Blic, među uhapšenima su bivši načelnik policijske stanice u Majdampeku Aleksandar Đorđević, njegov sin Miroslav Đorđević, takođe policajac, u čijem je "bmw"-u pronađena droga a oduzeto mu je i pet mobilnih telefona, jedan pištolj i jedna lovačka puška.

Automobil je, prema saznanjima Blica, mlađem Đorđeviću oduzet, kao i Ranku Stamenkoviću, kod koga su pronađeni 40 grama marihuane, digitalna vagica, 12 mobilnih telefona, 64.000 dinara i 710 eura.

Zajedno sa njima trojicom su uhapšeni i Dragoslav M., navodno profesor u srednjoj školi, kome su oduzeta četiri telefona i oko 1.800 eura, a sa njima je uhapšen i Siniša I. koji se dovodi u vezi sa prodajom narkotika.

Kako Kurir nezvanično saznaje, petorica osumnjičenih uhapšena su juče u velikoj akciji i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

"Poslije dobijanja operativnih podataka i njihovih provjera, da postoji grupa koja rastura marihuanu po Majdanpeku, kolege su ostale šokirane, jer se došlo do informacija da su u šverc uključena i dvojica kriminalističkih inspektora iz ovog grada, a da sa njima radi i profesor. Prikupljanje dokaza rezultiralo je jučerašnjim hapšenje", otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim riječima, provjeravaju se i sumnje da je uhapšeni profesor koristio to što radi u srednjoj školi i omogućio dilerima da marihuanu prodaju i učenicima.

U akciji hapšenja učestvovala je i grupa za suzbijanje narkomanije PU Bor i PS Kladovo.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR