15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ispovijest roditelja djevojčice koja je nestala, pa nađena: Plakao sam 211 km od sreće

Region

Comments 0

Ispovijest roditelja djevojčice koja je nestala, pa nađena: Plakao sam 211 km od sreće

Izvor: Blic

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

"Kada su mi javili da su je pronašli u mjestu Margita kod rumunske granice i da možemo da dođemo po nju u Centar za socijalni rad u Plandištu plakao sam od sreće 211 kilometara".

Ovako za "Blic" priča Zoran Botić, otac trinaestogodišnje djevojčice koja je nestala u ponedjeljak, ali je, srećom, sljedećeg dana pronađena.

Botić kaže da ne zna kako su on i supruga preživjeli taj dan neizvjesnosti i strahova šta im se sa ćerkom dogodilo.

"Bićemo dobro. Ne bih za sada više o tome da pričam jer još traje istraga, ali najvažnije od svega je da mi je dijete živo", kaže on.

Djevojčicina majka dodaje:

"Našu ćerku pronašli su živu, ali djeca moraju da znaju da su to ozbiljne stvari. Djeco, ne trebaju vam mobilni telefoni, a kada ih već imate ne javljajte se svima i nepoznatim ljudima, ali roditeljima morate. Sve, ali baš sve uvijek ispričajte mami i tati".

Djevojčica koja je nestala u ponedjeljak dok je vozila bicikl, pronađena je u utorak u mjestu Margita kod rumunske granice.

"Prošli smo veliku traumu. Ogroman šok smo doživjeli. Ne daj bože nikome. Treba još da odemo u policiju na razgovor, a gledaćemo da što prije nastavimo da živimo normalno. Ovo nas je potpuno izbacilo iz kolosjeka. Pazite na djecu", kaže Zoran.

Nestanak ćerke objavila je njena majka na društvenoj mreži Fejsbuk. Djevojčica je u ponedjeljak posljednji put viđena kako vozi bicikl u pravcu mjesta Kljajićevo. Njen otac je rekao da su supruga i on otišli rano na posao, dok je ćerka ostala sa mlađom sestrom. Biciklom su otišle do škole kao što to čine svakog jutra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR