10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bivši košarkaš osuđen na 10 mjeseci kućnog pritvora

Izvor: Foto: EPA PHOTO EPA/SRDJAN SUKI

Region

Comments 0

Bivši košarkaš osuđen na 10 mjeseci kućnog pritvora

Izvor: Blic

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Bivši košarkaš Milan Gurović sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i ćerki na osnovu kog je osuđen na 10 mjeseci kućnog zatvora, potvrđeno je Blicu.

Na osnovu istog sporazuma Guroviću je izrečena mjera zabrane prilaska od 6 mjeseci, a koji je sud potvrdio.

Bivši košarkaš je poslije dva dana provedena u pirtvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elektronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

Milan Gurović uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uveče brutalno pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16).

Bračni par se navodno najprije verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umiješala i njihova ćerka.

Gurović, koji je u braku sa Tanjom više od dvije decenije i sa kojom ima četvoro djece, tvrdi da je bio napadnut i da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona na to ne pristaje.

Navodno, kako je izjavio, Tanja je u bijesu nasrnula na njega, pljunula ga i gurnula. Nakon toga, on ju je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe.

Po njemu, to je bilo sve. Tvrdi da supruzi nije nanio nijedan udarac, niti ogrebotinu i da su eventualne promjene na njenom licu - posljedica nedavne intervencije botoksom.

Tanja Gurović je na saslušanju u policiji rekla da ju je suprug udarao pesnicama po glavi, da je pala na zemlju, a da je Milan i nakon toga nastavio da je tuče. 

Tada je, uplašena za majku, reagovala njihova ćerka Milica, što je dodatno iznerviralo košarkaša, pa je dijete, kako tvrdi Tanja Gurović, "izvuklo deblji kraj" zadobivši od udarca povredu nosa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR