10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin: One koji idu okolo, cvile i mole da im pomognete da sruše vlast u njihovoj zemlji - preziru

Region

Tag Video
Comments 14

Vulin: One koji idu okolo, cvile i mole da im pomognete da sruše vlast u njihovoj zemlji - preziru

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Šta da očekujete od nekog ko priča loše o svojoj zemlji, da priča o vama i vašoj?

''Znate, takve koji idu okolo, cvile i mole da srušite vlast u njihovoj zemlji, preziru ih. Jer, šta možete očekivati od nekog ko govori loše o svojoj zemlji, šta će onda govoriti o vama i vašoj sjutra kada bude bio u nekoj poziciji?''- poručio je gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Pričao je, doduše, o opoziciji u Srbiji. I objasnio kako ni Aleksandar Vućić kad je bio opozicija nikad lošu riječ o svojoj zemlji nije rekao.

Nakon Vulina, napad iskrenosti imao i ministar Lončar

Tačno, ispravno, pametno rečeno, samo, bilo bi sjajno kad bi ministar Vulin tako mislio o opoziciji svake zemlje, a ne samo svoje, zar ne?

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

Peđa

Kada neko pošteno vodi državu kao Vučic naravno da ce ministar da ovako priča toliko o tome. A kada neko opljačkao državu do gole kože a to radi preko 30 godina kada se ubijaju kriminalci po kafica i po ulici kao da policija ne postoji kada ukida slobodu govora kada hapsi opozicione protiv ustavno

CG1

Svaka Vam čast vulin, šta će sad pipun,mandić, medojevic, vijesti i ostala bratiija, dobro vam ga spušti,s neba pravo u rebra. Tako treba sa onima koji su izdajnici Države u kojoj žive. Ne mogu reći njihove, jer je oni tako ne gledaju, inače nebi tako atakovali na nju. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!!!

Lena

@Nikola-kad procitas Zakon,onda ga kvalifikuj."Nakaradan"je samo u tvojoj i vasim glavama,koji ga nijeste ni procitali.A M.Djukanovic jeste Crna Gora.Ona suverena,priznata,evropska,NATO.Moja Crna Gora.Moja i svih nas koji joj zele dobro i koji je vole!