12 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Legendarni srpski komentator Milojko Pantić: Crna Gora pobijediti mora

Region

Tag Video
Comments 7

Legendarni srpski komentator Milojko Pantić: Crna Gora pobijediti mora

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Legenda sportskog novinarstva Milojko Pantić, od 2003. je osnivač TV produkcije “Sportska galaksija”, koja se i danas emituje na oko 40 lokalnih televizija u Srbiji, Crnoj Gori i širom regiona. 

Jedan od najboljih novinara u regionu, "Sportsku galaksiju" ima i na drugim platformama. Emisija je izuzetno gledana i na YouTube kanalu i na Facebooku, ima veliki broj pratilaca kako u Srbiji, Crnoj Gori, tako i u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. 

Posljednju emisiju pod nazivom "Crna Gora pobediti mora" objavio je u ponedjeljak. U njoj Pantić govori o specijalnom ratu koji se protiv suverene i nezavisne države vodi iz spolja i iznutra. 

"Nedjeljama već Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori organizuje manifestacije koje naziva litije, okuplja vjernike koji demonstriraju protiv zakona o položaju vjerskih zajednica. Zbog tih i takvih litija i molebana, čak nije odigrana ni košarkaška utakmica, derbi regionalne ABA lige Budućnost - Crvena zvezda. I svaki put poslije takvih demonstracija u gradovima Crne Gore osvanu poruke koje nemaju veze sa hrišćanskom vjerom i pravoslavljem, a koje otkrivaju pozadinu crkvenih protesta. Grafiti na kojima piše "Ovo je Srbija" ili "Smrt Crnogorcima", samo potvrđuju ono što mitropolit crnogorsko-primorski Amfilofije Radović često ističe "Crnu Goru je, po njemu, stvorila Srpska pravoslavna crkva i to je srpska država, a Crnogorce kao naciju izmislio je komunistički vođa Broz" to, između ostalog, komentariše Pantić.

Ostatak komentara Pantića možete pogledati u snimku ispod.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Jovan

Slabo je poznato da sportski novinari moraju zavrsiti Bogosloviju, odslusati bar 12 predmeta sa Teoloskog fakulteta, a nakon toga kompletan pravni fakultet. Prema tome, medju najpozvanijim su osobama da rijese ovo pitanje. Dajte Sofra i Djurkovica da nam pojasne jos malo bolje.

CG1

Svaka Vam čast gospodine Pantiću, sve više se čuje glas istine od pojedinaca iz srbije. Mole,plaćaju narod po sela da izađe, 2000,00 za 50 šetača. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!!!!!!

Dolybell

@Momčilo,Vrulja Pravi glas od pravog coveka,ziv bio!!