11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nasilno preotete prostorije GDF-a

Region

Comments 7

Nasilno preotete prostorije GDF-a

Autor: Antena M

  • Viber

Sinoć su nasilno preotete prostorije Građanskog demokratskog foruma u Beogradu. 

Saopštenje GDF-a, izdato tim povodom, prenosimo integralno:

"U prostorije Građanskog demokratskog foruma, na Trgu Nikole Pašića - broj 9, u Beogradu, sinoć oko 21:30, nasilno je ušao čovjek koji je ovoj organizaciji iznajmio prostor. Metalnim polugama razvaljena su vrata i zamijenjene brave. GDF ima ugovor o korišćenju prostora do prvog maja ove godine i sve finansijske obaveze je uredno izmirivao. Nedavno je vlasnik nagovijestio da želi da GDF napusti prostorije, ali nije naveo nikakav razlog sem što je insistirao na izlasku. Kada su se predstavnici ove organizacije pozvali na ugovor on je ućutao. Postoje indicije da se radi o političkoj pozadini i da je neko izvršio pritisak na vlasnika da nezakonito preuzme prostor", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, predsjednik GDF-a Aleksandar Olenik jedan je od potpisnika Apela za osudu ugrožavanja mira u Crnoj Gori i regionu iz Beograda, a nedavno je bio gost Darka Šukovića u "Živoj istini".

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Marko

@janko, e bas ste gladni. Vidi vam se. Kako mozete setat toliko gladni.

Janko

Ne razumijem. Po cemu je to Milo Djukanovic prijatelj Crne Gore, a ovaj polugladni narod na ulicama, neprijatelj. Dobro se sjecam devedesetih i Mila Djukanovica.

CG1

Gospodine OLENIK,sva PODRŠKA vama i vašim saradnicima. Vidi se da je to dačićevo-vučićevska vaspitna mjera. Evo opet, se ne miješa u stvari Crne Gore, samo daje svu podršku onima koji pokušavaju da je sruše. Ali mi mu poručjemo, NE DAMO NAŠU CRNU GORU !!!! Vi ste lopovi!!!!