16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspješnija

Region

Comments 0

Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspješnija

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića Milena, navela je vodi sopstvenu istragu o zločinu, da ima određene informacije, ali da o njima još neće govoriti.

Milena Ivanović je navela da je strašna činjenica da još nijesu nađeni odgovorni, kao i da je mislila da će istog dana kada se dogodilo ubistvo biti i nađeni nalogodavci i počinioci.

“Poslije sedam mjeseci mi nemamo nikakvu informaciju o tome. Nikakvih naznaka. Ja vodim sopstvenu istragu. Prikupljam informacije i od Albanaca, i od Srba i stranaca. Imam prijatelje koji mi pomažu da do nekih informacija dođem. Možda moja istraga bude uspješnija od ovih zvaničnih, jer je moj motiv sigurno veći”, navela je ona za Prvu televiziju.

Kako dodaje, boli je svaka spekulacija, kao i to da ljudi koriste ubistvo da bi sebe afirmisali.

“Oliver zaslužuje jednu dostojanstvenu borbu za pravdu. Smatram da svaka deziformacija može da donese više štete nego koristi. Želim da vjerujem u to da će se jednog dana otkriti počinioci. Ja vjerujem da neka pravda postoji, na ovom svijetu ne postoje tajne, ne možete da sakrijete sve što biste željeli da sakrijete”, dodala je ona.

Kako kaže, nakon što je Oliver izašao iz zatvora, borila se za to da se skloni iz politike i da odu sa Kosova.

“On nije htio to. Sa mnom nije razgovarao o prijetnjama, a bilo je svega i svačega, paljenja automobila, upadanja u stan… Smatrala sam da ne treba da znam stvari koje bi mogle da me uplaše. Da sam mogla da pretpostavim da će se ovo desiti, nema cijene koja bi me spriječila da ga sklonim sa Kosova”, navela je Milena Ivanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR