13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odlučiću hoće li „Živa istina“ na RTCG

Živa istina

Comments 7

Odlučiću hoće li „Živa istina“ na RTCG

Izvor: Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Savjet Javnog servisa usvojio je juče izmjene programsko produkcionog plana za Televiziju Crne Gore i umjesto emisija „Licem u lice“ i „Iz pravog ugla“, u programsku šemu uvrstio jedan od najuticajnijih političkih intervjua „Živu istinu“, autora Darka Šukovića.

Odluku nijesu donijeli jednoglasno, jer su Milan Radović i Vladimir Pavićević bili kategorično protiv „Žive istine“. Ni Perko Vukotić nije bio oduševljen tom idejom, ali je ostao uzdržan.

Ostalih šestoro rekli su da je emisija korisna i glasali su da bude dio programske šeme.

Autor „Žive istine“ Darko Šuković kazao je juče Pobjedi da će razmotriti da li će uopšte sarađvati sa Javnim servisom.

''Prethodnih je dana bilo poteza i izjava koje me tjeraju da još jednom provjerim sve elemente aranžmana sa RTCG. Nakon toga, odlučiću hoće li „Živa istina“ na Javni servis'' - rekao je on.

Naveo je da ne zna odakle Milanu Radoviću podatak o tome koliko će Javni servis koštati nova emisija.

''Ne znam o kakvih 17.000 eura govori Milan Radović. I ne znam je li posrijedi loša informisanost ili loš karakter te osobe? Znam da će, ako do saradnje dođe, TVCG, sa minimalnim ulaganjem, dobiti 420 minuta programa neđeljno i još zaraditi! Bez eura vanrednog troška i bez eura obaveza prema Anteni M i autoru „Žive istine“ – istakao je Šuković.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Dijaspora 2

...Normalno je da ce se uvijek naci neko protiv posto vrijedite! A oni negativci se samo osecaju ugrozeni od vas jer ste vi vasim javnim radom i emisijama ucineli toliko dobrog za javnost i javnu rijec! Nemojte oduststi. Zivoj istini je mjesto na RTCG i to odavno!!!!

Dijaspora 1

Poštovani Darko Kada sam pročitao da ce Ziva Istina biti emitovana na RTCG, obrsdovao sam se i jedva sam cekao da je odgledam onog petka za kada je bila najavljena. Posto je nije bilo, cudio sam se zasto?! Sada vidim razlog. Molimo bih da predjete preko ovih negativnih komentara u savjetu zbog nas

Ziva ti je to istina

Postovani gospodine Sukovicu,vjerujem da imate vise legaliteta i legitimiteta da budete na rtcg od pomenute gospode iz savjeta.Vaznost emisije Ziva Istina prevazilazi licne interese ona je dio crnogorske kulture i u korist cijelog drustva.Vjerujem da cete donijeti ispravnu odluku.