17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dijaspora 28. decembra organizuje protest ispred Skupštine: Najbezbjednija je zemlja koju narod Crne Gore čuva

Dijaspora

Comments 12

Dijaspora 28. decembra organizuje protest ispred Skupštine: Najbezbjednija je zemlja koju narod Crne Gore čuva

Autor: Antena M

  • Viber

Dijaspora iz Hanovera, Berlina, Hamburga, Minhena, Štutgarta, Frankfurta, Dortmunda, Kasela i ostalih gradova Njemačke gdje žive naši građani, obratili su se javnosti povodom sveukupne političke i bezbjednosne situacije u Crnoj Gori.

Njihovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

"Poštovane, dame i gospodo, poslije skoro dvije godine urušavanja, terorisanja i anarhije koja se sprovodi nad akademskim građanima i milenijumske Evropske Crne Gore od strane aktuelne vlasti ,želimo ovim putem poslati jasnu poruku aktuelnoj odlazećoj vlasti i aktuelnom odlazećem predsjedniku vlade da prestanu da budu ,,šegrti” onih jahača kojima su na isti nacin početkom 90-tih orkestrirali krvoproliće na prostorima SFRJ.

Mi, dijaspora sa Zapada koji smo isti ,,protjerani” sa naših ognjišta, upravo od onih kojima su, trenutnim vođama SRB i CG, isti bili uzori tada i sada, nećemo dozvoliti da nam isti urušavaju našu Crnu Goru.

Mi i sva ukupna dijaspora Crne Gore koja nas trenutno ima cc 73.000 želimo se pridružiti svim srcem u odbrani naše jedne i jedine suverene Evropske Crne Gore.

Zbog zabrinjavajuće bezbjednosne situacije koja se odvija u našoj Crnoj Gori izazvala je potpuno ujedinjenje cijele dijaspore koja će krajem decembra tačnije, 28.12.2022 organizovati mirni protest đe će sva dijaspora biti na jednoj adresi, a to je Plato Skupštine Crne Gore đe ćemo se okupiti u odbrani države.

Ovim želimo još jednom uputiti apel odlazećoj vlasti da prestanu slijediti kvislinge i izdajnike i one koji su poraženi 1945.

Poručujemo im na kraju da slijede riječi jednog maršala. ,,Najbezbjednija je zemlja koju narod Crne Gore čuva''.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

volujak123

@Ana Šta hoćeš reći?Ljubav se nosi u srcu,a oni to kazuju svojim odnosom.Ti bi da ti daju pare.Svi vi koji prodajete dušu,ne možete voljeti Domovinu.

Katunjanin-Miogost

Naravno da je i Vaša , i svih ostalih ,lojalnih dobroželečih i dobromislećih , bez obzira na druge razlike , i ne dozvolite nikom ,da vam to osporava.

Veljko L.

ITE KAKO NAS IMA. NE DA ĆU DOĆI NO ĆU SE VRATITI DA STALNO BUDEM SA SVOJIMA.