17 °

max 17 ° / min 12 °

Subota

02.12.

17° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bojkot

Dijaspora

Comments 0

Bojkot

Autor: Antena M

  • Viber
Nakon očiglednih namjera da se dovrši nestanak Crne Gore i Crnogoraca putem, njima svojstveno, lažiranog nauma u koju svrhu posmatramo i osmi dolazak glavnog Vučićevog izvršioca Porfirija (ne zaboravimo da su im majke sestre od tetaka!), nekada javno, nekada tajno, Crnogorska etnička zajednica poziva svoje članstvo na bojkot ovako pripremljenog Popisa, poručuje Mihailo Mandić iz Sidneja, Australija.
"Dužni smo, svaki od nas, učiniti dodatne napore i uticati na svoju rodbinu, prijatelje i sve one građane kojima je Crna Gora na srcu da ne podlegnu lažima kleronacionalističkih agenata kako spoljašnjih tako i unutrašnjih neprijatelja Crne Gore.
Ne dopustimo da poslednji naum, već dugo odlazeći tzv tehnički premijer ostvari svoj naum i ispuni postavljeni mu zadatak da Crnu Goru skrene sa evropskog i civilizacijskog puta", navodi Mandić. 
Upozorava najbrojniju partiju u Crnoj Gori – DPS da, kako ističu, ne nasjedne na bilo kakva lažna obećanja crkvenih prevaranata koji su preuzeli sve poluge vlasti i da zahtjev prisustvu opozicionih predstavnika mora biti upotpunjen praćenjem svakog popisnog listića budnim okom nadgledati njegov put od mjesta Popisa pa do stola na kojem se vrši prebrojavanje.
"Imajte uvijek na umu riječi oca srpske nacije Dobrice Ćosića: “Laž je srpski nacionalni interes, laž je u samom biću Srbina. U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina”. Da je vječna Crna Gora", zaključuje Mandić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR