16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Parking za bicikla od danas ispred KIC-a

Društvo

Comments 0

Parking za bicikla od danas ispred KIC-a

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Na radost biciklista u Podgorici, od danas im je na platou ispred KIC-a „Budo Tomović“ dostupan jedan nov i kvalitetan prostor za parking.

Biciklistima će na raspolaganju biti 10 parking mjesta, a riječ je o donaciji Erste banke AD Podgorica u vrijednosti od oko 500 eura.

Direktorica KIC-a Snežana Burzan kazala je da su biciklisti posjetioci brojnih KIC-ovih sekcija ili programskih aktivnosti više puta sugerisali da se obezbijedi parking za dvotočkaše, te da je ova donacija ERSTE banke više nego dobrodošla.

Uz zahvalnost Erste banci na korisnoj donaciji, direktorica Burzan kazala je da raduje što će oni kojima je bicikl omiljeno prevozno sredstvo sa dodatnim zadovoljstvom dolaziti na programe KIC-a.

“Prvenstveno smo prepoznati već godinama kao neko ko donosi iz dana u dan kvalitet više u kulturnom životu ovog rada, ali nam je drago što možemo da doprinesemo i ukupnom kvalitetu gradskog života“, istakla je Burzan.

U ime Erste banke, Marko Golović, direktor filijale, kazao je da je briga o životnoj sredini jedna od oblasti u kojoj je Erste banka aktivna, uz podršku kulturi, umjetnosti, sportu, obrazovanju i socijalnoj inkluziji. Dodao je i da se na ovaj način doprinosi boljoj infrastrukturi za bicikliste, s nadom da će ih biti sve više i da će to uticati na podizanje svijesti svih nas o brojnim prednostima korišćenja bicikala kao prevoznog sredstva. Kako je kazao, postavljanje ovog parkinga za bicikla isred “srca kulture grada” je dio šireg plana Erste banke, a u narednom periodu nastaviće sa tom akcijom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR