15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ljekari se bezuspješno borili za život Nurkovića: Šta je motiv ubistva Rožajca?

Društvo

Comments 0

Ljekari se bezuspješno borili za život Nurkovića: Šta je motiv ubistva Rožajca?

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Zijad Nurković (24) iz Rožaja, nastanjen u Baru, preminuo je juče poslijepodne od posljedica povreda koje zadobio iz vatrenog oružja u španskom mjestu u blizini Malage, dok je bio u vozilu sa suprugom i kćerkom – potvrđeno je Pobjedi u vrhu policije.

Na njega je pucala nepoznata osoba, za koju se sumnja da je pratila Nurkovića. Prema saznanjima Pobjede, Nurković je u Španiji bio turistički, sa suprugom i kćerkom. Ranjen je u četvrtak veče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali ljekari nijesu uspjeli da se izbore za njegov život. Crnogorska policija obaviještena je o likvidaciji i već je kolegama iz Španije pružila određena saznanja o Nurkoviću.

Nešto oko 18 sati vijest o likvidaciji Nurkovića objavio je i španski portal Elespanol, ali nijesu saopštili identitet osobe koja je ubijena. Kako su naveli, stradali dvadesetčetvorogodišnji muškarac ubijen je kada je vozilom putovao sa četiri godine mlađom suprugom i dvogodišnjom kćerkom.

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina. Ovaj španski portal piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

"Nije prvi put da se dogodio ovakav slučaj. Prošlog mjeseca, takođe u Malagi ubijena je jedna osoba", podsjeća ovaj španski portal, navodeći da se uglavnom iza ubistava kriju poslovi sa drogom.

Nurković je od ranije poznat istražiteljima. U policijskim evidencijama slovio je za bliskog saradnika pokojnog Baranina Luke Đurovića, čije vođstvo kriminalnom grupom je naslijedio njegov sugrađanin Alan Kožar.

Za Nurkovićem je 2017. bila raspisana potraga zbog sumnji da je sa Edmondom Mustafom (25) i Damirom Hodžićem (22) iz Peći sa boravkom u Baru pokušao da iznudi 10.000 eura od Ulcinjanina A. M.

Oni su se predali nakon dvadesetodnevnog bjekstva. Za iznudu se teretio i Stefan Janković koji je uhapšen odmah nakon što je slučaj prijavljen policiji. Svi oni, prema policijskim evidencijama, slove za bezbjednosno interesantne osobe bliske klanu Alana Kožara, za kojim policija traga zbog pokušaja ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR