11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Delti "Dječiji proljećnji vikend"

Društvo

Comments 0

U Delti "Dječiji proljećnji vikend"

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji, jubilarni, deseti “Dječiji proljećni vikend” održava se ovog vikenda u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji, kako su saopštili organizatori učestvuje preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.

Osim cjelodnevnog zabavnog programa koji će se tokom oba dana odvijati na bini, organizovane su i edukativne radionice i to u saradnji sa Glavnim gradom i preduzećima “Čistoća“ i “Zelenilo”, kao i Nacionalnim parkovima Crne Gore i Zavodom za metrologiju. 

Deseto, jubilarno izdanje Dječijeg proljećnog vikenda donosi i neke novine. 

Jedna od njih je i takmičenje u vožnji Hot Wheels autića - gdje su nagrada autići iz specijalne, ograničene, kolekcionarske serije.

Lutka Barbie ove godine slavi 60-ti rođendan, pa nam je zadovoljstvo da će crnogorska proslava biti upriličena u okviru Dječijeg proljećnog vikenda, kada će biti podijeljeno puno poklona, a planiran je i još čitav niz zabavnih aktivnosti tim povodom, naveli su organizatori. 

Takođe, Helen Doron, koji proslavljaju pet godina rada u Crnoj Gori, organizuju edukativne radionice kako učiti engleski jezik, a već su prepoznate njihove humanitarne akcije koje se sprovode u okviru Dječijeg proljećnog vikenda.

U okviru ovogodišnje manifestacije ,,Dječiji proljećni vikend” Helen Doron Montenegro najavljuje i projekat recikliranja „Big 5“.

Naime, u periodu od 20. aprila do 18. juna, Helen Doron Montenegro će zajedno sa Inter Trejd d.o.o. sakupljati recikažne sirovine u korist Dnevnog centra ,,Tisa” iz Bijelog Polja.

"Stoga Vas pozivamo da zajedno sa svojom djecom učestvujete tako što ćete 20. i 21. aprila na štand Helen Doron Montenegro u Delta City-ju donijeti iskorišćene plastične boce, čepove od boca, kartone i kancelarijske papire i odložiti ih u posebne kontejnere", naveli su organizatori. 

Svi programi na manifestaciji, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Dječiji proljećni vikend biće otvoren do 20 sati u Delti. 

Sve detalje o programu možete naći na web, facebook i instagram stranici Dječiji proljećni vikend.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR