18 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

27.09.

22° / 12°

Ponedjeljak

28.09.

20° / 17°

Utorak

29.09.

19° / 14°

Srijeda

30.09.

21° / 12°

Četvrtak

01.10.

21° / 12°

Petak

02.10.

21° / 15°

Subota

03.10.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Detalji istrage ubistva Šarovića: Traže se crnogorski i bosanski državljani

Društvo

Comments 0

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Detalji istrage ubistva Šarovića: Traže se crnogorski i bosanski državljani

Policija traga za državljanima Crne Gore i Bosne i Hercegovine zbog sumnje da su učestvovali u likvidaciji Novljanina Stefana Šarovića (31) koji je u četvrtak ubjen u dvorištu vile „Akacija hil“ u kojoj je živio, u naselju Počukac u Đenovićima.

Crnogorac i bosanski državljanin su sa Šarovićem sjedjeli u lokalu koji se nalazi nedaleko od vile ,,Akacija hil“ u kojoj je žrtva živjela. Istražitelji su za samo nekoliko sati poslije ubistva Šarovića napravili mapu njegovog kretanja tog dana, ispitali sve osobe sa kojima je ubijeni komunicirao, ali i provjerili snimke video nadzora sa vila koje se nalaze u okolini mjesta ubistva.

Preliminarni rezultati prikupljenih podataka ukazali su na sumnju, da su mladići sa kojima je Šarović bio u lokalu učestvovali u njegovom ubistvu. Uvjerenje policije da su bosanski i crnogorski državljanin ubili Šarovića pojačava činjenica da su ovi mladići nestali nakon počinjenog zločina. Tijelo Šarovića pronađeno je u dvorištu, unutar velikog kompleksa vila.

U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom koji ga je čekao na motoru pobjegao. Opsežnim provjerama inspektori Centra bezbjednosti Herceg Novi zajedno sa kolegama iz ostalih sektora pronašli su u šumi motor - nedaleko od vile u čijem dvorištu je pronađeno tijelo Šarovića. Motor je poslat na vještačenje zbog izuzimanja DNK tragova.

Prema dosadašnjim prikupljenim rezultatima iz istrage, motiv likvidacije ne ukazuje da se radi o direktnom obračunu dva zaraćena kotorska klana – škaljarskog i kavačkog. Šarović je, prema operativnim podacima policije, važio za bezbjednosno interesantnu osobu. Izvor iz policije navodi da je Šarović imao komunkaciju sa članovima kavačke grupe ali tvrdi da se njegovo ime nikada nije vezivalo za učešće u nekoj od poznatih likvidacija ili drugih zločina koji prate sukob dva mafijaška ganga.

Istražitelji vjeruju da motiv ubistva nije osveta, već da ga treba tražiti u sukobu unutar manje grupe koja je, kako se sumnja, povezana sa distribucijom narkotika.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR