13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radovi na putevima, potrebno strpljenje

Društvo

Comments 0

Radovi na putevima, potrebno strpljenje

Izvor: Mina

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraćaće se naizmjenično jednom trakom.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta mM 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 14 do 18 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na putu Petrovac - Podgorica od sedam do 19 sati saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije saobraćajnice.

Na putu Petrovac – Bar – Ulcinj od sedam do 19 sati sabraćaj je zbog asfalitiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistarlnom putu M-2, dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnim i regionalnim putevima ugrađivaće se indukativne petlje u asfaltu, zbog čega će režim saobraćaja biti promjenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Na putu Stjenice - Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR