6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Amfilohije: Ja sam Crnogorac, Srbin, ali sam i Ink

Društvo

Tag Video
Comments 9

Amfilohije: Ja sam Crnogorac, Srbin, ali sam i Ink

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

''Svi oni koji žele vjeru da grade na principima Marksa, Engelsa i Broza, trebalo bi da se urazume i vrate vjeri, to je moja molitva ovdje''- poručio je u govoru na Miholjskoj prevlaci prije dva dana mitropolit SPC Amfilohije.

''Kažu da se mitropolit bavi politikom, ako je to politika, neka mu bude, ali je to politika kojom se crkva božija bavi od apostolskih vremena. Crkva božija a i Amfilohije se trude da sjeme božije siju po cijelom svijetu''- kazao je on i dodao da je bio i u Francuskoj, Grčkoj, Bugarskoj, Rusiji...

''U posljednje vrijeme sa vladikom Kirilom sijemo sjeme božije po Latinskoj Americi. Pribiramo one naše Bokelje koji su otišli tamo prije 100 godina. I ne samo njih nego i druge koji su žedni, gladni istine božje. U Peruu prošle godine ja sam porodicu Inka, znate Inke, najstariju porodicu latinsku, imali su veliku državu Inka, tamo su danas zidovi, e kod tih zidova sam krstio porodicu Inka od pet članova. I to su moji kumovi. Ja sam od tada i Crnogorac i Srbin, ali sam i Ink. Tamo smo već osnovali crkvu Svete Trojice u Kusku''- kazao je on.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Mara

Risto,ti si sve samo nisi svesteno lice..ti kao vladika treba da si blagorodan,da siris ljubav i mir....no dok ima glupih i ogranicenih ljudi za tebe nema zime..!!!!!!

Miki

@Србин Црногорац,ti si obicna posrbica ili pop.

ćuskija

dođe đavo u obliku krsta naprijed pete a pozadi prsta.