30 °

max 31 ° / min 23 °

Utorak

04.08.

31° / 23°

Srijeda

05.08.

28° / 23°

Četvrtak

06.08.

29° / 23°

Petak

07.08.

32° / 22°

Subota

08.08.

33° / 24°

Nedjelja

09.08.

33° / 24°

Ponedjeljak

10.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore

Društvo

Comments 1

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Bečić: Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore

Pljevlja treba da se prepoznaju po mladosti, fabrikama, bogatim selima i uspješnim privrednicima, a ne po uništenoj životnoj sredini, nezaposlenosti i migracijama. Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore i motora razvoja države, u koji se vraća, a ne iz koga se odlazi, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić čestitajući dan Opštine Pljevlja.

"Antifašističko opredjeljenje Pljevalja oduvijek je vidljivo, na svakom koraku, u međusobnom poštovanju i uvažavanju ljudi različitih nacija i konfesija koji u Pljevljima žive u skladu sa najboljim tradicijama najsjevernije opštine u Crnoj Gori.

Pljevlja su mjesto susreta i takva treba da ostanu, uz podrazumijevajuću obnovu životnog standarda Pljevljakinja i Pljevljaka, kao i unaprjeđenje životne sredine koje aktuelna nomenklatura vlasti u Pljevljima neprestano odlaže, na štetu građana i ogromnih prirodnih resursa koja Pljevlja posjeduju", navodi se u čestitki.

U želji da u najskorijem periodu Pljevlja počnu slobodno da dišu, kaže Bečić, Pljevljakinjama i Pljevljacima, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Pljevlja.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

vuko

Pljevlja vape za cistijim vazduhom.