23 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

11.08.

36° / 23°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Trojica ambasadora platili kaznu Mirni Nikčević

Društvo

Comments 2

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Trojica ambasadora platili kaznu Mirni Nikčević

Suspendovana službenica Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore Mirna Nikčević saopštila je da će njenu novčanu kaznu platiti trojica ambasadora.

Podsjetimo, ona je osuđena zbog "vrijeđanja vjerskih osjećanja Irene Tatar, ugrožavanja javnog reda i mira i ugrožavanja lične bezbjednosti".

“Dragi Crnogorci i Crnogorke, Hvala vam za svu podrsku koju ste do sada pružili meni i mojoj porodici i hvala što ste izdajnicima pokazali da smo složni i ujedinjeni kad se radi o bilo kome od nas. Hvala na inicijativi da platite kaznu koja mi je izrečena. Tim povodom saopštavam da će tri crnogorska ambasadora pokriti ove troškove jer na taj način žele izraziti svoj stav povodom čitave situacije, koji je javan. To su: Miodrag Vlahović, ambasador Crne Gore pri Svetoj Stolici i Suverenom Viteškom Malteškom redu i bivši ministar vanjskih poslova Crne Gore; Nebojša Kaluđerović, ambasador Crne Gore u SAD i bivši ministar vanjskih poslova Crne Gore; Željko Perović, ambasador Crne Gore u Austriji, bivši konzul u SAD, bivši pomoćnik ministra vanjskih poslova Crne Gore. Ljudi od kojih sam učila šta znači biti diplomata i kako štititi interese svoje zemlje. #častječast”, navela je Nikčević na FB profilu.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Slobodno i s pravom mogu reć da sve anticrnogorske i antidržavne pojave su jelovnik i opstanak glavnih u vrhovima vlade i države.Žalaosno a pohvalno i zahvalno što su rijetki ovakvi slučaji za brigu i časni opstanak našeg crnogorskog naroda i prijatelja s kojima dijelimo Majku Našu Crnu Goru.

Plaćajmo da bi se održali uspravnim!

Eh koliko nas vrijeđa i unižava godinama Anfilokije i njegova klika, opljačkaše nas orobiše baštinu pa njima ni po prstu ni po obrazu! Šta reći no trpimo i plaćajmo kad za nas suda nema!