22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

22° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Škola "Radoje Čizmović" dobila laptop računare

Društvo

Comments 0

Škola "Radoje Čizmović" dobila laptop računare

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Univerzitet Crne Gore donirao je 15 laptop računara Osnovnoj školi „Radoje Čizmović" u Ozrinićima.

Rektor Danilo Nikolić poručio je kako Univerzitet mora imati sluha za razvoj i potrebe ostalih obrazovnih institucija u Crnoj Gor.

"I u cilju realizacije zajedničkog cilja – ulaganje u obrazovanje mladih i kreiranje što boljih uslova za njihovo napredovanje. Briga Univerziteta za obrazovanje mladih ne treba da započne tek u periodu kada oni stupaju u akademsko okruženje, već i ranije, kako bi ih na Univerzitetu dočekali kao informatički pismene i obrazovane mlade ljude, spremne da usvajaju nova znanja u savremenim uslovima", poručio je Nikolić.

Direktor Osnovne škole, Nikola Rakojević kazao je kakao je donacija od velikog značaja za nastavni proces i obrazovanje đaka te škole.

“Ova škola je iznjedrila brojne ljude koji su, na razne načine, doprinijeli boljitku društva, a mnogi od njih su bili i studenti Univerziteta Crne Gore. Zadovoljstvo mi je što su naše dvije institucije saradnici i prijatelji u razvoju sadašnjeg i budućeg crnogorskog društva”, poručio je Rakojević.

Osnovna škola „Radoje Čizmović“ prošle godine je obilježila 120 godina postojanja. Ove godine, škola je upisala 146 učenika.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR