13 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

29.09.

19° / 13°

Srijeda

30.09.

21° / 12°

Četvrtak

01.10.

20° / 11°

Petak

02.10.

21° / 13°

Subota

03.10.

25° / 18°

Nedjelja

04.10.

23° / 18°

Ponedjeljak

05.10.

22° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
ETF: Renoviranje, projektne prijave i privlačenje privrednih partnera za početak godine

Društvo

Comments 0

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

ETF: Renoviranje, projektne prijave i privlačenje privrednih partnera za početak godine

Dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore Saša Mujović kaže kako početak 2020. na tom fakultetu protiče u velikim investicionim aktivnostima renoviranja amfiteatara i računarskih sala.

"Cilj nam je da stvorimo optimalne uslove za rad studenata“, kazao je dekan Mujović i dodao da je menadžment fakulteta razgovorao sa studentskim predstavnicima kako bi imali jasan plan organizacije zajedničkih aktivnosti tokom 2020.

"Nastavni kadar ETF-a priprema projektne prijave za nekoliko projekata iz kategorije HORIZONT i ERASMUS+“, saopštio je dekan Mujović.

Prema njegovim riječima, ETF ima plan da privuče što više privrednih partnera iz oblasti energetike, telekomunikacija i računara i da sa njima organizuje niz zajedničkih aktivnosti, a u duhu nedavno usvojene Strategije razvoja koja propagira bolju povezanost akademske zajednice i privrede.

"Kao rezultat saradnje očekuje se apliciranje za međunarodne projekte, ali i kreiranje ambijenta da studenti ETF-a svoje teme specijalističkih i master radova dobijaju na bazi potreba privrednog sektora“, kazao je Mujović.

U planu je, navodi dekan pokretanje inicijative za osavremenjavanjem studijskih programa.

"Težićemo da to bude kroz pripremu novog studijskog programa ili organizovanja nastave na engleskom jeziku. Takođe, u planu je pokretanje programa cjeloživotnog učenja“, najavljuje dekan Mujović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR