9 °

max 14 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ko su roditelji ove djece?

Društvo

Tag Video
Comments 23

Ko su roditelji ove djece?

Autor: Antena M

  • Viber
Na snimku, crnogorsku zastavu skrnave djeca - dovoljno mala da budu nevina, ali...

Striktno, objavljivanje ovog videa može se tumačiti kao kršenje Zakona o državnim simbolima. Stvarno, ovo je apel, ili ako hoćete vapaj da država konačno počne da primjenjuje taj zakon i štiti državne simbole.

Na snimku, zabilježenom ispred, kako nezvanično saznajemo, jedne škole na periferiji Podgorice, crnogorsku zastavu skrnave djeca - dovoljno mala da budu nevina. Ali, pravo pitanje je: ko su roditelji ove djece? 

Još više, ko su ideolozi koje slijede roditelji ove djece? 

I, naravno, koje propagandne anticrnogorske agenture u formi medija čitaju i gledaju djeca sa ovoga snimka i njihovi roditelji? 

Pogledajte snimak.

Komentari (23)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

@Marko,sve je to obavljeno,moje dijete je napisalo izvestaj kako se sve desilo sada se ceka odgovor od uprave skole.A ove mladje ucenike to i ceka ako nastave takvim koracima i ako ih roditelji budu podrzavali u svemu.Portali su trebali da napisu imena dece koja su cepala zastavu.Hvala na razumijeva

Marija

@Zoran, Nema potrebe da pricate jeste li roditelj ili niste, da jeste odavno biste se javili bar redakciji Antene M pa bi vas oni uputiti kome dalje da se javite. U svakom slucaju neko je pocijepao zastavu i tu roditelji moraju da odgovaraju!

Marko

@Zoran Ako zaista jedi roditelj, pođi fino do škole, objasni sta se desilo i uligu svoga đeteta i spasi sebe i njega sramote. Jer je ovo za civilizovanog čovjeka sramota. A za one koji se ponose djecom koju su naucili da cijepaju zastavu drzave, bilo koje, jedino prikladno mjesto je Spuž ili Dobrota.