13 °

max 12 ° / min 1 °

Četvrtak

02.04.

12° / 1°

Petak

03.04.

15° / 3°

Subota

04.04.

18° / 8°

Nedjelja

05.04.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.04.

19° / 7°

Utorak

07.04.

20° / 5°

Srijeda

08.04.

20° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Zastava skinuta sa jarbola pa zapaljena

Društvo

Tag Gallery
Comments 8

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Nedović: Zastava skinuta sa jarbola pa zapaljena

Rukovodilac Jedinice za opšti kriminalitet u Centru bezbjednosti Budva Vesko Nedović oglasio se povodom hapšenja Ivana Radenovića, Novaka Šoškića i Mitra Šećkovića, osumnjičenih za paljenje zastave Crne Gore.

Njegovu izjavu prenosimo integralno:

"16.02.2020. godine oko 00,30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Budva obaviještena je da je zapaljena zastava države Crne Gore koja je bila istaknuta na jarbolu na šetalištu Slovenska obala u blizini rta Zavala. Odmah po prijemu obavještenja na lice mjesta su izašli službenici Centra bezbjednosti Budva koji su ustanovili da je zastava spuštena sa jarbola i zapaljena.

O predmetnom događaju upoznat je nadležni državni tužilac u Kotoru po čijem nalogu su službenici Centra bezbjednosti Budva izršili uviđaj i naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na rasvetljavanju predmetnog događaja i identifikaciji izvršilaca.

Odmah nakon izrvšenog uviđaja službenici Centra bezbjednosti Budva preduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju identifikacije i pronalaska izvršilaca predmetenog događaja. Pomenute mjere i radnje koje su preduzimali službenici CB Budva rezultirale su identifikacijom osumnjičenih lica, a radi se o licima I.R. (30) iz Plava, N.Š. (26)  godina iz Andrijevice, i M.Š. (25) godina iz Danilovgrada.

U vezi navedenog upoznat je nadležni državni tužilac u Kotoru, po čijem nalogu su pomenuta lica lišena slobode dana 18.02.2020. godine u 01,30 časova zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo povreda ugleda Crne Gore iz člana 198 KZCG.

Imenovani su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru 18.02.2020.godine u 09,00 časova na dalju nadležnost i postupanje", naveo je Nedović.

 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

zordan

@tamoneko, U pravu ste , i jedno i drugo , da to bude nauk za druge .

tamoneko

@zordan, ne samo novcano,vec zatvorska kazna i novcano. Nocanu kaznu ce im platit zna se ko, a onda je upino sta ce sljedece ovi fasiti da urade.

vječna cg

Država treba da zabrani proteste po ulicama i bilo kakvo okupljanje na određeni period .