13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Zastava skinuta sa jarbola pa zapaljena

Društvo

Tag Gallery
Comments 8

Nedović: Zastava skinuta sa jarbola pa zapaljena

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Rukovodilac Jedinice za opšti kriminalitet u Centru bezbjednosti Budva Vesko Nedović oglasio se povodom hapšenja Ivana Radenovića, Novaka Šoškića i Mitra Šećkovića, osumnjičenih za paljenje zastave Crne Gore.

Njegovu izjavu prenosimo integralno:

"16.02.2020. godine oko 00,30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Budva obaviještena je da je zapaljena zastava države Crne Gore koja je bila istaknuta na jarbolu na šetalištu Slovenska obala u blizini rta Zavala. Odmah po prijemu obavještenja na lice mjesta su izašli službenici Centra bezbjednosti Budva koji su ustanovili da je zastava spuštena sa jarbola i zapaljena.

O predmetnom događaju upoznat je nadležni državni tužilac u Kotoru po čijem nalogu su službenici Centra bezbjednosti Budva izršili uviđaj i naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na rasvetljavanju predmetnog događaja i identifikaciji izvršilaca.

Odmah nakon izrvšenog uviđaja službenici Centra bezbjednosti Budva preduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju identifikacije i pronalaska izvršilaca predmetenog događaja. Pomenute mjere i radnje koje su preduzimali službenici CB Budva rezultirale su identifikacijom osumnjičenih lica, a radi se o licima I.R. (30) iz Plava, N.Š. (26)  godina iz Andrijevice, i M.Š. (25) godina iz Danilovgrada.

U vezi navedenog upoznat je nadležni državni tužilac u Kotoru, po čijem nalogu su pomenuta lica lišena slobode dana 18.02.2020. godine u 01,30 časova zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo povreda ugleda Crne Gore iz člana 198 KZCG.

Imenovani su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru 18.02.2020.godine u 09,00 časova na dalju nadležnost i postupanje", naveo je Nedović.

 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

zordan

@tamoneko, U pravu ste , i jedno i drugo , da to bude nauk za druge .

tamoneko

@zordan, ne samo novcano,vec zatvorska kazna i novcano. Nocanu kaznu ce im platit zna se ko, a onda je upino sta ce sljedece ovi fasiti da urade.

vječna cg

Država treba da zabrani proteste po ulicama i bilo kakvo okupljanje na određeni period .