10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Naučna ekspedicija stigla u Pljevlja

Društvo

Comments 0

Naučna ekspedicija stigla u Pljevlja

Autor: Antena M

  • Viber

„Naučna ekspedicija“ stigla je danas u Pljevlja. Gimnazija „Tanasije Pejatović“ je domaćin prve ekspedicije. Učenici osnovnih i srednjih škola kao i zainteresovana javnost su u prilici da danas i sjutra u periodu od 11-15h unaprijede naučnu pismenost kroz izložbu Nobelovaca, eksperimente, prezentacije i interaktivne oglede, saopšteno je iz Ministarstva nauke.

„Ministarstvo nauke u saradnji sa nevladinim organizacijama koje se bave promocijom nauke organizuje ovaj promotivmi događaj, koji ima za cilj da približi i predstavi nauku na zanimljiviji način“, kazala je šefica kabineta u Ministarstvu nauke Đurđina Bulatović.

„Želim da iskažem veliko zadovosljstvo što je Ministarstvo nauke prepoznao našu gimnaziju kao najbolje i pravo mjesto da upravo danas iz naše škole započne jedan naučni karavan i nama je izuzetno drago da smo baš mi prva stanica tog karavana“, istakla je direktorica Gimnazije „Tanasije Pejatović“ Ljiljana Bajčetić i dodala da je sigurna da će među posjetiocima i učenicima biti budućih naučnika kojim će se ponositi njihova škola, grad Pljevlja i država Crna Gora.

Učenici su bili veoma zadovoljni programom „Naučne ekspedicije“ zahvaljujući kojem im je približen praktičan rad s kojim nemaju prilike da se upoznaju u okviru svakodnevne nastave.

"Naša ekspedicija nastavlja svoje putovanje. Vidimo se u Bijelom Polju 10. i 11.marta.

Probudite naučnika u sebi", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR