12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Učenici Škole „Petar Lubarda“ dizajnirali vizuelna rješenja za #UčiDoma

Društvo

Comments 0

Učenici Škole „Petar Lubarda“ dizajnirali vizuelna rješenja za #UčiDoma

Autor: Antena M

  • Viber

Da je koncept #UčiDoma probudio kreativnost kod učenika drugog razereda Srednje likovne škole „Petar Lubarda“ na Cetinju, pokazuju likovno - grafička rješenja koja su napravili inspirisani učenjem od kuće.

Naime, oni su kroz vanredni zadatak, služeći se crtačkim alatom Adobe paketa na predmetu Grafički programi kod profesorice Irene Vuković, u veoma kratkom vremenskom roku predložili likovno - grafička rješenja i time doprinijeli kampanji #UčiDoma.

Kao budući likovni umjetnici, učenici su pokazali poseban senzibilitet za projekat #UčiDoma i svojim radovima pozvali učenike širom Crne Gore da ostanu kućama i iskoriste ovo vrijeme za učenje, ali i razvijanje talenata i kreativnost.

Ova ustanova je, po smjernicama Ministarstva prosvjete i Centra za stručno obrazovanje, uspostavila vaspitno-obrazovni rad već u prvim danima nakon zatvaranja škola.                                                    

U nastavi im pomažu Google učionice, a kako izgleda ovakav vid nastave učenicima umjetničke škole, pokazuju albumi iz učionica koji govore koliko su učenici kreativni i koliko je saradnja na relaciji nastavnik - učenik kvalitetna. Albumi se mogu pogledati na Facebook stranici škole  kao i na sajtu .

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR