17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuksanović-Stanković: Ponosna na studente što osim akademske, pokazuju i građansku dužnost

Društvo

Comments 0

Vuksanović-Stanković: Ponosna na studente što osim akademske, pokazuju i građansku dužnost

Autor: Antena M

  • Viber

''Poštovane kolege, dragi studenti, želim da vam uputim najiskrenije čestitke povodom 4. aprila, vašeg dana kojeg proslavljamo u znak sjećanja na hrabrog cetinjskog studenta Žarka Marinovića koji je na ovaj dan 1936. godine izgubio život u borbi za slobodu i autonomiju univerziteta'', navela je u čestitki studentima Draginja Vuksanović-Stanković.

Kako je dodala, današnji praznik ćemo obilježiti drugačije nego uobičajeno, bez prigodnih besjeda, predavanja i druženja, jer se naša zemlja suočava sa velikom opasnošću ''koju samo zajendičkom borbom možemo pobijediti.''

''Zbog toga sam kao profesorica izuzetno ponosna na studente koju su  u ovom kriznom periodu postali volonteri i koji bezrezervno pružaju podršku cijelom društvu. I osim svoje akademske, pokazuju i građansku dužnost stavljajući do znanja da su oni oslonac i budućnosti države. Zbog toga naša država mora biti senzibilnija omogućavajaću im jednake šanse i uslove kad ova kriza prođe, pokazujući da suštinski računa na mladost Crne Gore kao naš najznačajniji potencijal'', navela je ona u čestitki.

Uz želju za dobro zdravlje svim studentima, uvjerena sam da ćemo naredni praznik dočekati u puno ljepšim i boljim uslovima, zaključila je.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR