10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glosarij: Interventni uvoz respiratora urađen je bez ijednog centa zarade

Društvo

Comments 1

Glosarij: Interventni uvoz respiratora urađen je bez ijednog centa zarade

Autor: Antena M

  • Viber

Veledrogerija "Glosarij" dobila je veliku ljudsku satisfakciju da u nemogućim okolnostima na zakonit način obezbijedi 35 uređaja koji nijesu samo respiratori nego i monitori vitalnih parametara pacijenta, poručeno je iz te kompanije.

"Povodom lažnih i zlonamjernih navoda koje su u pojedinim medijima plasirali pojedinci i političke strukture, veledrogerija Glosarij, saopštava da nema nikakve veze  sa politikom, ali ima i te kako sa profesionalnim, etičkim i stručnim kodeksima.  

Zaključili su da je Glosarij nešto dobio, odnosno zaradio iz interventne nabavke respiratora. Pa da pojasnimo, Glosarij je  dobio  -  veliku  ljudsku satisfakciju da je u nemogućim okolnostima, u profesionalnom maniru, na zakonit način, uspio da obezbijedi 35 uređaja koji nisu samo respiratori nego i monitori vitalnih parametara pacijenta,  evropskog proizvođača, uz obezbijeđenu kvalifikovanu servisnu podršku.

Ponavljamo da je ovaj interventni uvoz urađen bez ijednog centa zarade, a da je kompletna dokumentacija koja dokazuje ove navode dostavljena na uvid donatorima i NKT-u.

Dobili smo i čast da dva respiratora doniramo.

Takođe, obavještavamo javnost da ćemo nastaviti, kao i do sada,  naše profesionalne napore, kao i naše društveno odgovorne aktivnosti, te da smo, skoro trideset godina, sigurna adresa za sve naše partnere.

Na toj, poznatoj adresi ostaćemo i ubuduće", navodi se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Đoko Orlandić

Glosarij poklonio iso koliko i Srbija. Srbija dva, a toliko i Glosarij. Srbija je dala i tri "naša" na "poklon", a Glosarij nabavio 35 vrhunskih sa monitorima(evropski)bez zarade. One što je dala Srbija da li su bili respiratori ili aspiratori(kineski)?