16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NKT traži hitno djelovanje Tužilaštva, Nikšić u epidemiološkom riziku

Društvo

Comments 6

NKT traži hitno djelovanje Tužilaštva, Nikšić u epidemiološkom riziku

Autor: Antena M

  • Viber

Udruženi napori i ostvareni rezultati svih institucija i građana na očuvanju zdravlja i životâ večeras su na najgrublji način pokušani da budu urušeni protivzakonitim javnim okupljanjem u Nikšiću, saopšteno je iz Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti. 

"Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti poziva državno tužilaštvo i vrhovnog državnog tužioca da najhitnije, odmah večeras, bez ikakvog odlaganja i ustezanja, preduzmu zakonske mjere iz svoje nadležnosti i procesuiraju organizatore protivzakonitog i visoko epidemiološki rizičnog javnog okupljanja.

Dok većina građana odgovorno poštuje sve mjere, organizatori protivzakonitog javnog okupljanja u Nikšiću dovode u najdirektniji rizik ono što bi trebalo da bude najsvetije svima – a to su zdravlje i životi svih građana i oporavak crnogorske ekonomije.

Javnost svjedoči da je ovo grubo kršenje zakona najavljeno od strane poslanika Demokratskog fronta. Činjenica je i da predstavnici Srpske pravoslavne crkve nijesu ispoštovali dogovor sa članovima NKT-a zaduženima za medicinski i bezbjednosni aspekat", navode iz NKT-a. 

Dodaju da će razvoj epidemiološke situacije u Nikšiću biti analiziran narednih dana sa posebnom pozornošću.

"U skladu sa rezultatima koji budu utvrđeni biće donošene odgovarajuće epidemiološke mjere", navode u saopštenju. 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Irishman

A dje su nam preśednik i premijer?? Ovi se spremaju da nam razore drzavu a njih nidje,sramota!! Dajte vise ili ucinite nesto ili se maknite sa vlasti!!

Anaaa

Ovo je bruka i sramota.Sotona Risto i njegova svita sve mogu.Drzava pod hitno da reaguje!!!!Dosta je vise!Da je vjecna Crna Gora!

Crna Gora u srcu

Drzava je kriva sto im od pojave korone sve tolerise pocev od okupljanja za slavljenje uskrsa....pa pristalice spc imaju ekskluzivno pravo da organizuju i prave sahrane na Rijeci Crnojevica i u Kotoru dok mi Crnogorci sahranjujemo najblize u krugu od par ljudi....pa do danasnjih okupljanja i dozvoljavanja pravljenja litija po Niksicu.....MI CRNOGORCI SMO NAJUGROZENIJI U CG.