16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog propusta u Jutarnjem programu TVCG: Šundić pokrenuo disciplinski postupak

Izvor: portal rtcg

Društvo

Comments 8

Zbog propusta u Jutarnjem programu TVCG: Šundić pokrenuo disciplinski postupak

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Generalni direktor Javnog servisa Božidar Šundić pokrenuo je disciplinski postupak protiv urednice Jutarnjeg programa Milice Babić, urednice emisije "Dobro jutro Crna Goro" Marije Razić i muzičkog urednika TVCG Slavena Knezovića, saznaje Pobjeda.

O ovoj odluci on je juče obavijestio Savjet Javnog servisa, koji je održao sjednicu zatvorenu za javnost zbog mjera koje su na snazi kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

Troje zaposlenih kažnjeni su jer su napravili propust, kada je u subotu ujutru, 9. maja, na Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope, emitovana pjesma "Ne boj se" hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona u emisiji "Dobro jutro Crna Goro".

Pjevač je poznat po tome što promoviše ustaštvo.

Šundić je prije nekoliko dana već saopštio medijima da je troje zaposlenih zbog ovog propusta kaznio po 20 odsto nižom platom u naredna dva mjeseca.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

Polisi RTCG ne zelim komentarisati. Sto srbijanske TV sranice cine i koja hajka na Crnu Goru, zar jedan Bozovica da likuje! Sto je sporno sa izvedenom numerom? Pozdrav za Slavena iskrenog borca za Crnu Goru! Pozdrav za Milicu i Mariju!

Lena

Mislila sam da je RTCG sa Sundicem dobila pametnog i hrabrog profesionalca i patriotu.Nije.Bas sam razocarana.Voljela bih da poslusa pjesmu,rijeci pjesme i ne dozvoli da mu antivladim sektor i srbijansko rukovodstvo ne vodi kucu u kojoj je direktor.Domacin.

Jelena

Da li je moguce da se prvo izreknu kazne pa vodi postupak da se utvrdi ko je odgovoran? Da li je moguce da javnost i posebno novinari ne reaguju. O drzavo cetnici sve izazvali, vi se primili da oni sad po Crnoj Gori orgijaju i pjevaju Drazi. Sto je ostalo nama Crnogorcima?