10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nuhodžić i Veljović obišli radove na Zlatici: Novi kompleks biće ponos svih pripadnika policije

Društvo

Comments 0

Nuhodžić i Veljović obišli radove na Zlatici: Novi kompleks biće ponos svih pripadnika policije

Autor: Antena M

  • Viber

Direktori Uprave javnih radova, Rešad Nuhodžić, i Uprave policije, Veselin Veljović, obišli su danas gradilište kompleksa objekata za potrebe Sektora specijalne policije u podgoričkom naselju Zlatica.

Kako je navedeno u saopštenju, oni su se u razgovoru sa predstavnicima izvođača, stručnog nadzora, kao i rukovodiocem Sektora specijalne policije, Zoranom Tomčićem, upoznali sa dosadašnjim tokom radova, izražavajući zadovoljstvo što će pripadnici Sektora realizacijom ovog projekta dobiti uslove za boravak i rad kakve zaslužuju.

Nuhodžić i Veljović su naglasili da će novi kompleks ispunjavati sve savremene funkcionalne i građevinske standarde, na ponos ne samo pripadnika ovog Sektora, već i cijele crnogorske policije.

Tokom obilaska je istaknuta izuzetno dobra komunikacija između svih učesnika u ovom projektu, a posebna pažnja posvećena je pitanju organizacije posla tokom pandemije koronavirusa.

Izgradnja kompleksa počela je krajem protekle godine, a kompletan projekat finansiraće Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta sa 7,8 miliona eura.

Između ostalog, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaže, centar za dresuru pasa i drugi sadržaji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR