14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Još jedan napad: CPC traži da se pronađu nalogodavci

Društvo

Comments 7

Još jedan napad: CPC traži da se pronađu nalogodavci

Autor: Antena M

  • Viber

Na Njegušima je za sada nepoznati počinilac otkačio električni kabl kojim se napaja crkva Svetog Đorđa, a u kojoj služi svještenstvo Crnogorske pravoslavne crkve, saopšteno je iz CPC.

"Indokrtinirani svetosavski mračnjaci i u ovo neredovno vrijeme izazvano korona virusom nasrću na Crnogorsku crkvu. Pogoduje im činjenica da su građani više vezani za kuću, a društveni kontakti svedeni na najmanju moguću mjeru, tako da je kao u stara vremena, noć hajdučka pomoć. Neke od prethodnih noći, na Njegušima, u selu Raičevići, koristeći se specijalnim penjalicama, s vrha direka su otkačili električni kabal kojim je napaja crkva Svetoga Đorđa u kojoj služi svještenstvo Crnogorske crkve. Ova vijest djeluje pomalo mračnjački, nekima možda i simpatično, ali bi bilo dobro da se na vrijeme pronađu izvođači i nalogodavci ovih radova prije nego li počnu da ukidaju struju cijeloj Crnoj Gori", piše u saopštenju.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorski Betoven

Stvar je jednostavna. Iskljuciti struju u Ristovoj rezidenciji.

CG1

Ovi jadovi ne vide svjetlost dana, oni žive ispod mantije popa rista a on ih dobro kadi. To su malodušnici, tzv. veliki srbi, izdajnici svoje domovine, prodane duše... Vidi se ko mrzi i ko dijeli narod a to su, spc, fašistički front, plagijat bečić, medojević, joković, danilović, damjanović, lekić, rudović, "nezavisne" novine i tv vijesti, dn. dan itd. Zato mi koji volimo našu CG, budimo strpljivi i istrajni i pošaljimo ih u zaborav 30- og avgusta. ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!

štrbina

Svaka crnogorska kuća nema brige od spoljnjeg zlotvora-s takvima se na kraj uvijek izlazilo.No se nemože sa svojim čeljadima koja se naviklo da ih Srbijanci hrane i napijaju njihoim otrcanim i obuđalim srpstvom.Pa svaka crnogorska kuća takvom zlu mora nać lijek i način za to-drugog nam opstanka nema