14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dom mediteranskih ukusa u Casa del Mare

Društvo

Comments 0

Dom mediteranskih ukusa u Casa del Mare

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Hotelska grupacija Casa del Mare i Michelin star chef Eros Picco od 14. do 16. avgusta u hotelu Casa del Mare Mediterraneo u Kamenarima započinju višegodišnji projekat pop up restorana Casa Epico, kojim spajaju najbolje od ova dva brenda i Mediterana na bokeški način.

Casa Epico je kombinacija tipičnih lokalnih ukusa i svježih domaćih namirnica sa ukusima Mediterana uz najmodernije i najbolje tehnike obrade i pripreme. Kako bi pronašli najbolje sastojke, Eros i Casa del Mare tim prethodnih sedmica posjećivali su mnogobrojna seoska domaćinstva na Luštici, Žlijebima, Vrbanju kao i male proizvođače na crnogorskom primorju. U vremenu kada je ljetovanje kod kuće zbilja najbolja i najsigurnija opcija, Casa del Mare svojim gostima donosi malo inostranstva.

„Inovativnost je visoko na listi naših prioriteta, a sektor hrane i pića naša velika ljubav i nešto čemu posebnu pažnju posvećujemo kroz obuke, razne projekte i kontinuirana ulaganja. Takva je i Casa Epico, koju pokrećemo sa Eros-om Picco-m, izvrsnim italijanskim Michelin star chef-om. Nakon prošlogodišnjeg odličnog iskustva u Crnoj Gori i našem hotelu, raduje nas da je Eros ponovo kod nas i to ovog puta na duže staze,“ kazao je osnivač i direktor grupacije, Nikola Milić.

„Oduševeljen sam da na malom prostoru kakva je Boka postoji takav diverzitet ponude. Od maslinovog ulja na Luštici, do sušenog pršuta na Vrbanju. Mediteranska i planinska klime se na ovom mjestu prepliću i to je nešto što je ostavilo zbilja jak utisak na mene i dodatno me inspirisao da pomognem u kreiranju jedinstvenog menija za ove tri večeri,“ kazao je Picco.

Dom mediteranskih ukusa Casa Epico je planiran za narednu godinu kao višenedeljni pop up restoran, a ove godine – a sve u skladu sa situacijom i mjerama NKT-a – realizuju se najavne večeri na kojima će Eros i Casa del Mare chef-ovi najbolje mediteranske recepte spremati uz pomoć lokalnih sastojaka i u posebnim srebrnim posudama poznatim po svojim antibakterijskim svojstvima i kao čuvari autentičnih ukusa.

Najavne večeri biće organizovane 14., 15. i 16. avgusta od 20h na krovnoj terasi Casa del Mare Mediterraneo hotela u Kamenarima. Informacije i rezervacije: [email protected] , +382 69 700 702.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR