16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novčane kazne za kafiće u Nikšiću, nijesu poštovali mjere

Izvor: onogost.me

Društvo

Comments 1

Novčane kazne za kafiće u Nikšiću, nijesu poštovali mjere

Izvor: onogost.me

Autor: Antena M

  • Viber

Drugog dana od kada je lokalni Krizni štab krenuo u pojačanu kontrolu i nadzor, stigle su i prve kazne za ugostitelje zbog nepoštovanja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela.

Ugostiteljski objekat u Njegoševoj ulici kažnjen je za pravno lice 2.000 eura i za odgovorno lice u pravnom licu sa 500 eura.

„Ugostiteljski objekat lociran na Trgu Slobode sankcionisan je od strane Komunalne policije zbog prekoračenja dozvoljenog nivoa buke izdavanjem prekršajnih naloga u iznosu od 2.000 eura za pravno lice i 500 eura za odgovorno lice u pravnom licu, takođe za isti objekat zbog nepoštovanja mjera donesenih od strane NKT biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka gdje je minimalna kazna 2.500 eura“, naveo je rukovodilac Kriznog štaba Novica Milović.

U slučaju ponavljanja prekršaja, ističe, sankcionisanim ugostiteljskim objektima biće zabranjen rad.

Milović je pozdravio odnos ostalih ugostitelja u Nikšiću, koji su, kako navodi, pokazali visok nivo odgovornosti i profesionalizma otkazivanjem žurki i svirki uživo, dok su pabovi u Nikšiću obustavili rad do daljnjeg.

Zbog situacije u Nikšiću, najavljuje, nastaviće sa pojačanim kontrolama.

„Takođe, apelovao bih na građane da svedu svoje obaveze i aktivnosti na minimum. Predmet kontrole će i dalje biti javne površine i nošenje maski, iako je stanje po tom pitanju znatno popravljeno“, ocjenjuje rukovodilac štaba.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

@@@@

A taman je gazda pomislio kako je super kad nema konkurencije kad ono ....Ipak bi trebalo i one sto masku drze na lakat ili koljeno