11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Za stariji i ljepši Perast

Društvo

Comments 18

Za stariji i ljepši Perast

Autor: Antena M

  • Viber

Čitalac našeg portala poslao nam je ovu fotografiju. Navodno, snimljena je u Perastu 21. septembra.

Vjerovatno će se uskoro javiti neki "heraldičar" iz SPC i krugova oko nje i saopštiti da je u tradicionalnoj Crnoj Gori, u doba kralja Nikole ili nekod od Petrovića, baš ovako izgledala zastava Crne Gore, samo što na njoj nije pisalo Perast, nego - ovo je Srbija.

Na svakom koraku svjedočimo "poštovanju Crne Gore", njenog Ustava i sporazuma tri koalicije, kojim su se budući mandatar Zdravko Krivokapić, izabrani predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i još neraspoređeni Dritan Abazović, predsjednik URA, obavezali da će poštovati državne simbole.

Komentari (18)

POŠALJI KOMENTAR

Ctrl

@Barka Zemlja te crkve kao i pomenuta crkva pripadaju onoj zemlji u kojoj su,Crnoj Gori,ili bi trebalo da pripadaju.Ona zastava koja treba tu da stoji je logicno zemlje u kojoj je ta crkva.Ali sto veca da vase oci i srce uzivaju u pogledu,posto znam da je vi mnogo volite.

Snjeg

@Barka Ovo je drzava CG .Crkvenoj zastavi je mjesto u crkvi .A sta je sa zastavom na zeljeznickoj stanici u Baru pa u Andrijevici ...Sta je ovo provakacija ili da nam pokazu da je sporazum farsa i jedna velika prevara.

CG1

Ako je tako, zašto ga ne prozovu, ko ima njegovu urinu knjižicu ntka je vrati, imaju načina da reaguju, kad ne reaguju, slažu se sa ovim izdajnikom....