9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stoltenberg o Sinjajevini: Potrebna zaštita prirode ali je potrebno i da vojska vježba

Izvor: EPA

Društvo

Comments 4

Stoltenberg o Sinjajevini: Potrebna zaštita prirode ali je potrebno i da vojska vježba

Izvor: Pobjeda

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg kazao je da će Crna Gora dobiti respiratore i zaštitnu opremu od Alijanse u borbi protiv koronavirusa. Pomoć će kako je rekao biti poslata u narednom periodu.

"To je dokaz NATO solidarnosti i podrške jedni drugima. Ako bude potrebe, obezbijedićemo i drugu vrstu pomoći, osim respiratora", rekao je Stoltenberg odgovarajući na pitanje Pobjede uoči sastanka ministara odbrane NATO.

Komentarišući odlaganje vojne vježbe na Sinjajevini, i na pitanje da li park prirode može biti i poligon za vojne vježbe, Stoltenberg je kazao da ne komentariše specifične lokacije za vježbe u Crnoj Gori, ali da mora biti pomirena potreba za zaštitom prirode ali i potreba vojske za vježbanjem.

"To je važno za sve saveznike i sve zemlje, kako bi ih njihova vojska štitila", rekao je Stoltenberg.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

BMX

Ako to vide obični ljudi ovde, kojima je stalo do ove zemlje, onda prosto čudi da mocni Zapad i NATO "ne vide" više nego jasnu činjenicu da Rusija preko Srbije i SPC u Crnoj Gori vrši otklon zemlje od Zapada i NATO i to radi planski, precizno sa unaprijed određenim koracima. Ovo je dio tog plana...

Đoko Orlandić

Nije u pitanju Abazovićeva "zaštita čovjekove okoline", no njegova prljava igra protiv NATO i u korist klerofašista i GRU.

NATO

Cuvari prirode, neznalice i oportunisti u odnosu na sve crnogorsko, prave halabuku zarad jeftinih politickih poena u trgovini u formiranju tzv.vlade...njihova svijest tacnije nesvijest, vodi CG unazad 200 godina! Nema uzmicanj, zato vojsko vježbaj po doktrini. Cuvajmo CG od ovih aktivista! E viva!