11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završen sajam stipendija i praksi Univerziteta Crne Gore

Društvo

Comments 0

Završen sajam stipendija i praksi Univerziteta Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Sajam praksi i stipendija, u organizaciji Karijernog centra Univerziteta Crne Gore je, zbog pogoršanja epidemiološke situacije i uvođenja novih mjera NKT-a, završen onlajn, putem Zoom platforme.

Iz Karijernog centra naglašavaju izuzetno zahtjevnu i tešku tehničku organizaciju zbog kratkog vremena u kom je Sajam bilo neophodno preusmjeriti na onlajn verziju, pa upućuju izvinjenje što je zbog tehničkih problema određeni broj intervjua izostao kod nekih poslodavaca i studenata, ali ističu da će se ti intervjui organizovati u narednoj sedmici.

Sajam je u ovom semestru obuhvatio studente sa devet fakulteta, koji su imali priliku da obave razgovore sa 50 poslodavaca i na taj način naprave prvi korak ka njihovom zapošljavanju, kroz obavljanje prakse ili ostvarivanjem prava na stipendiju. U narednom periodu obaviće se konačna evaluacija prvog Sajma stipendija i praksi, nakon koje će se znati tačni ishodi, iako su već sada povratne informacije svih učesnika Sajma, veoma pozitivne.

Karijerni centar UCG najavljuje više projekata ovog tipa, koji će u narednom periodu uključiti ostale univerzitetske jedinice i veći broj poslodavaca.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR