12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dan žalosti i u Herceg Novom

Društvo

Comments 4

Dan žalosti i u Herceg Novom

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti na teritoriji Opštine u nedjelju, 22. novembra 2020. godine, zbog upokojenja Njegove Svetosti Patrijarha srpskog, gospodina Irineja, saopšteno je iz Opštine.

"Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Herceg Novi, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština Herceg Novi i objektima mjesnih zajednica.

Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti. Za vrijeme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima.

Lokalni javni emiter Radio-televizija Herceg Novi će svoj program prilagoditi obilježavanju Dana žalosti, na način što će emitovati program koji po svojoj prirodi odgovara obilježavanju ovog dana", navodi se u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Milica

Ima li ovo igdje na svijetu ?Imamo li mi drzavu ,zakon? Sramota!Kakva je greska napravljena na izborima super nam je promjena .Na iduce pamet u glavu i nikad vise ne dozvoliti ovu bruku!

Perica

Kako vas nije sramota... Do kad ce se nastavit posrbljavanje Crne Gore.. Ovo treba sve procerat u srbiju kad je toliko vole. Ne bi mi se smjeli cut da sam na vlast manji od makovog zrna bi bili!!!