16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Udruženje državnih tužilaca: Zabrinuti smo za bezbjednost svojih kolega

Društvo

Comments 7

Udruženje državnih tužilaca: Zabrinuti smo za bezbjednost svojih kolega

Autor: Antena M

  • Viber

Udruženje državnih tužilaca izrazilo je zabrinutost za bezbjednost svojih kolega zaposlenih u Državnom tužilaštvu i istovremeno najoštrije osudilo svaki oblik nasilja i ugrožavanja sigurnosti usmjeren ne samo prema državnim organima već i prema svim građanima, navodi se u reagovanju ovog udruženja nakon što je Cetinjanin D.D. (61) jutros aktivirao bombu u Državnom tužilaštvu.

"Ovom prilikom, još jednom ukazujemo na težinu i složenost poslova Državnog tužilaštva kao organa gonjenja učinilaca krivičnih djela i drugih kažnjivih djela i istovremeno apelujemo na sve državne institucije i pojedince da u okviru svojih prava i dužnosti doprinesu jačanju javne bezbjednosti i opšte sigurnosti građana.

Udruženje Državnih tužilaca u ostvarivanju ciljeva svog organizovanja preduzima redovne aktivnosti na zaštiti prava na samostalnost i nepristrasno obavljanje državnotužilačke funkcije, zaštiti ugleda i dostojanstva profesije i nosilaca funkcija i unaprjeđenju nivoa znanja i iskustva državnih tužilaca", navodi se u saopštenju.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Vuko

A sto ste zabrinuti sram da vas bude,treba da vas je stid!Taj covjek da je htio da ubije nekog to bi i uradio a vi da radite svoj posao kako treba nista se od ovoga danas nebi desilo.

CG1

Čas pojedincima, vi ste krivi za ovakvo stanje u državi. Sirotinju ćerate u propast, neprijatelje države podržavate vašim odlukama, hrabrite ih tako što traje izviđaj i opet izviđaj i na kraju ništa. Zato se ističu zastave neprijateljske države na državnim ustanovama koje vi treba da štitite. Sramite se ako imate obraza i trunke!

milica

mozda. ako biste radili svoj posao.