15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Katnić: Ispitaćemo je li bilo pokušaja političke korupcije u slučaju Abazovića

Društvo

Comments 4

Katnić: Ispitaćemo je li bilo pokušaja političke korupcije u slučaju Abazovića

Izvor: Dan/CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je u izjavi za Dan da će ispitati da li je bilo pokušaja političke korupcije u slučaju lidera GP URA i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

"Imajući u vidu da je Abazović to izjavio u četvrtak u emisiji kod Petra Komnenića, Specijalno tužilaštvo će u narednom periodu preduzeti određene aktivnosti radi provjere tih navoda.

Mi još uvijek nijesmo u posjedu tog snimka, ali ćemo ga svakako narednih dana pribaviti i odlučiti da li ćemo uputiti poziv Abazoviću radi obavljanja razgovora u svojstvu građanina kako bi nam saopštio svoja saznanja. Takođe ćemo preduzeti sve ostale aktivnosti da utvrdimo da li mu je i ko nudio novac, da li je u pitanju politička korupcija ili nešto drugo, i da li je slučaj iz naše nadležnosti", kazao je Katnić za Dan.

Lider Građanskog pokreta URA i potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je nedavno tokom gostovanja u emisiji "Načisto" da su tačne informacije da mu je nuđen novac, 21 milion eura, ali nije želio da kaže i od koga.

Tim povodom reagovale su i vladajuće i opozicione partije, zahtijevajući od njega da saopšti ko mu je nudio novac, te da tužilaštvo hitno reaguje tim povodom.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

maki_lscg

Znaci susedi sa severa su mu dali vecu ponudu?

podgoricanin

postavlja li ko pitanje , odbili su 21 milion a nisu prijavili pokusaj korupcije kad je trebalo, navodi li to do zaključka da su uzeli bolju ponudu od 21 milion?

Njegoš

Obavezno, i provjeriti kakve to spiskove ima dritan i za što??