6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na Ekonomskom fakultetu  za sada 20 prijava za „korona“ ispitni rok

Izvor: UCG

Društvo

Comments 0

Na Ekonomskom fakultetu za sada 20 prijava za „korona“ ispitni rok

Izvor: UCG

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore januarsko/februarski ispitni rok odvija se uz strogo poštovanje svih mjera protiv širenja epidemije uz kontinuitet istog kvaliteta provjere znanja kao i ranijih godina, navodi se u saopštenju UCG.

„Skoro godinu dana od kako je počela epidemiološka kriza širom svijeta zbog koje smo bili primorani da se prilagodimo i uvedemo promjene u svaku sferu života, pa i u redovne provjere znanja studenata, organizacija ispitnog roka pod novim uslovima teče uhodanom dinamikom“, kazala je prodekanica za nastavu na ovom fakultetu Zdenka Dragašević.

Prodekanica Dragašević je kazala da ispitni rok ide po planu.

Ispiti se održavaju u učionocama fakulteta uz sve mjere opreza koje su propisane od Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

„S obzirom na nepredvidljivost razvoja epidemiološke situacije, koja nas svakodnevno može iznenaditi, nije moguće predvidjeti broj studenata koji će koristiti dodatni rok u martu. Za sada imamo dvadesetak zahtjeva studenata za korišćenje dodatnog roka za provjeru znanja“, kazala je Dragašević.

Odlukom Senata UCG odobren je dodatni ispitni rok od 1. marta do 5. marta za studente koji zbog pandemije i obavezne mjere samoizolacije nijesu mogli da polažu završni ispit. Studenti imaju obavezu da za martovski rok dostave rješenje o samoizolaciji ili pozitivan ishod teksta prodekanu za nastavu, naglašavaju iz UCG:

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR