7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uprava FCJK: Niti pišemo, niti ćutimo za pare, Fakultet neće biti ugašen

Društvo

Comments 3

Uprava FCJK: Niti pišemo, niti ćutimo za pare, Fakultet neće biti ugašen

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom demagoških poruka cetinjske Ure – zasnovanih na sinoćnjoj izjavi „spoljnjega eksperta za kulturu“ Dragana Koprivice, nesuđenoga ugasnika crnogorske kulture i osobe s honorarnim angažmanom u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta – toj političkoj partiji poručujemo da se okane porukā da Fakultet neće biti ugašen i da nastavlja s radom, navedeno je u saopštenju Uprave FCJK.

"Niko s Fakulteta nije izjavio da je Vlada ugasila FCJK nego da je resorno ministarstvo kojim upravlja Vesna Bratić obustavilo isplatu pripadajućih sredstava za funkcionisanje ove ustanove. Od 24. decembra resorno ministarstvo do dana današnjega Fakultetu nije uplatilo ni jedan jedini cent pripadajućih sredstava, izuzev plata za upošljene po ugovoru o radu, tj. ni jednu od tri mjesečne rate (za januar, februar, mart)", naveli su u saopštenju.

Društvo

Čirgić: Pravdu ću zatražiti na sudu

06.03.2021. 08:34

Dodaju da se taj podatak ne može prikriti demagoškim porukama Ure i Dragana Koprivice da FCJK neće biti ugašen i da nastavlja rad.

"Uplaćivanjem isključivo plata mora da su mislili kupiti ćutnju zapošljenih, ali će brzo viđeti da su se grdno prevarili. Mi niti pišemo niti ćutimo za pare. Uprkos tome FCJK nastavlja s radom, ali ne zahvaljujući podršci Ure koja je izglasala Vladu u kojoj je ministarka koja je Fakultetu blokirala sredstva, nego zahvaljujući predanosti, posvećenosti i patriotizmu kolektiva FCJK. Pozivamo cetinjsku Uru da nam ne pomaže. Ne može se, moj Filipe, i uz gusle i uz diple", zaključeno je u saopštenju FCJK.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

IZAĆI I MIRNIM ŠETNJAMA OTPOR

Moramo stati ŠTO BRŽE OVOM REVANŠIZMU, MORAMO ŠETNJOM MIRNOM PODRŽATI POŠTENE RADNIKE KOJI DOBIŠE OTKAZE DA DAMO PODRŠKU DA IH VRATE NA POSAO, OVO NE STAJE SVAKI DAN UNIŠTIŠE POŠTENE LJUDE, BRAĆO I SESTRE POMOZIMO NAŠEM NARODU!!!

Megacar

Još prije par dana Radoman je u jednom tekstu napisao one čuvene stihove Antonija Pušića "Ugasi TV, vidiš da te truje, pristojnog čovjeka nateruju da psuje, a onda će opet kao Hitler, Čaušesku s položaja pasti uz larmu i tresku". Tako ćete i vi drugovi URA-ši završiti emisiju kroz koji mjesec, dva... Živi bili pa viđeli.

Diplar

Jes, URA se našla sad da piše saopštenja i toboš ona spašava FCJK od gašenja. Diplaru Adžiću, lijepo ti je ođe napisano sve i ne prosipajte se sa saopštenjima više kumim vas bogom.