11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raković: Crnogorstvo ne poistovjećivati sa srpstvom i svetosavljem, to je Srbima haos u glavama

Društvo

Comments 7

Raković: Crnogorstvo ne poistovjećivati sa srpstvom i svetosavljem, to je Srbima haos u glavama

Autor: Antena M

  • Viber

Očigledno je da samo liturgijsko vraćanje pravoslavnoj vjeri, bez srpstva, ne daje rezultate – požalio se na trenutnu situaciju u Crnoj Gori Aleksandar Raković u intervjuu za “Glas Srpske”.

Ocjenjuje da je “to nešto, može se reći, gotovo iščašeno i ne daje plodove nego čak stvara neke situacije jednog potpunog nejasnog identiteta tog stanovništva”.

“U Crnoj Gori je sada totalni haos i u njoj neki idu na to da svetosavlje suprostave srpstvu i da ga povezuju sa Crnogorstvom”, kazao je Raković, blizak Patrijaršiji Srbije.

On je ranije tvrdio da medijski koncern “Vijesti” istura protojereja Gojka Perovića radi propagiranja izvjesne „crnogorsko-srpske nacije pod okriljem Crnogorstva”. Iskljućujući Crnogorstvo, kao neprijateljsku ili antisrpsku doktrinu, Raković je sada za "Glas Srpske" kazao da su samo "srpstvo i svetosavlje jedno te isto".

O novoj/staroj srpskoj propagandi protiv Crnogoraca, koja je pokušana da se plasira i preko "Svetigore" - čiji je "ideolog" Gojko Perović, pročitajte na linku dolje…

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Bnmk

@Ana On je najbolja potvrda da niko ne mrzi izdanu domovinu kao izdajnik. A najtužnije je što su mnogi Grbljani iz Stare Crne Gore

Srbi u problemu

E BOZE POMILUJ I SPASI CRNU GORU OD PROPASTI!!! Srbijancima ne odgovaraju haosi u našoj zemlji a oni imaju haosa na pretek svak svoje da rješava svak u svojoj državi TUDJE NE DIRAMO A SVOJE NEDAMO!!!